Pannkakor och sockerkaka

Idag har jag och Cassandra vart hos mormor och käkat pannkakor och sockerkaka, det var mycket gott :) Ulf kom också upp en stund för att fika sen skussade han mig och Linda till ishallen. Det var lite stressigt ibörjan för det var bara jag och Madde som var där alltså skuööe vi ha både speed och k-skolan själva :S men det gick bra och efter ungefär 20 min kom Annelie.  
Sen efter träningen satt jag, Emma, Anna och Stefan och snackade riktigt länge det var trevligt och lite små roligt sådär :) men sen fick pappa typ damp på mig för han hade vart tvungen att vänta på mig i bilen, sen för att jag och Cassandra inte hade diskat upp hemma. Men jag hade ju knappt vart hemma på hela dan så fattar inte hur han kunde förväntat sig att jag skulle ha hunnit diska?!
Nu ska jag kolla på scrubs och imorn ska jag till stan.

Tidsfördriv

OM DIG..
1. Namn - Caroline
2. Bor - väsby
3. Syskon -  Cassandra
4. Ålder - 16
5. Född - 14 augusti 1992
6 Ögonfärg - blå/göna
7. Längd - ca 175 cm
8.skostolek- 39
9. Höger eller vänsterhänt - högerhänt
10. Stjärntecken - lejon
11. Hårfärg - blond
12. Födelseort - väsby

DAGENS..
1. Låt - 
2. Saknad - tre st
3. Kläder -  mjukisar, t-shirt
4. Smink -  inget
5. Underkläder -  bh och troser
6. Mat - korv m. bröd
7. Köp - godis
8. Göra sen - kolla tv
9. Godis - choklad
10. Pinsammaste - inget

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om att plocka svamp - nej
2. Tycker du om godis - jaa!
3. Hur många gånger i veckan äter du godis? - vet inte
4. Äter du oftast nyttig mat -  det beror på...
6. Är du stark-  självklart ;)
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - benen tror ja
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - nej
10. Du ger mycket komplimanger till andra - borde ge mer..
11. Är du nöjd med ditt förnamn - inte särskilt
12. Du tycker att du själv är smart - ja
13. Vad är det sämsta hos dig - blyg ibland
14. Vad är det bästa hos dig -  inget
15. Har du bra självförtroende - nej
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn -  beror på ..
17. Du tycker om att vara med killar -  jaa
18. Känner du dina grannar - jora
19. Vad har du för färg på dina underkläder -  lila
20. Använder du BH varje dag - de e klart
21. Svär du ofta - nej
22. Gillar du skolan -nej
23. Spelar du något instrument - nej
24. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - skogsmulle, ridning, simmning, gymnastik, konståkning
25. Har du några tatueringar - nej
26. Har du några piercningar -  öronen
27. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - ofta
38. Tycker du om djur - jao

BRUKAR DU..
1. Sova - såklart!
2. Ta mediciner du inte borde ta - nej
3. Röka - nej!!
4. Snusa - nej
5. Dricka - det häner
6. Skada dig - nej
7. Klä dig i svart - inte helt svart..
8. Hata folk - njä
9. Lita på folk -  ja
10. Skada dig med flit - nej
11. Drömma mardrömmar - drömmer aldrig över huvud taget "/
12. Gå i skolan - ja
13. Gå i kyrkan - nej
15. Vilja dö - nej, inte för tillfället iaf ;)

NÄR..
1. Åt du senast - nåra timmar sen
2. Läste du ut en bok senast - igår tror jag
3. Köpte du något senast - godis idag
4. Svor du senast - kommer inte ihåg
5. Sjöng du senast - lördags
6. Klagade du senast -  vet inte
7. Klantade du dig senast - vet inte

HAR DU..
1. För många vänner - nej
2. förföljelsemani - what?
3. Någon annan psykisk sjukdom - va? nee
4. Skadat någon - tror inte de
5. Färgat håret - yes
6. Några piercnings - öronen
7. Några tatueringar - nej
8. Egen dator - jaa
9. Gjort bort dig rejält - ja

ÄR DU..
1. Snäll - lätt
2. Snygg - nej
4. Lång - ja
5. Kort -nej
6. Klantig - ja
7. Tönt - vem e inte de :P
8. Tjock - nej
9. Smal - ja

Måndag

Har precis klivit ur duschen vilket var apskönt, för vattnet var varmt! Länge sen jag kunde ta ta en riktig lång varm dusch. Har kanske inte nämnt det tidigare men vårat varm vatten har varit lite knas.. har liksom inte funkat som det ska, men nu gjorde det det och jag blev liksom as glad. Känns som att mitt värme golv funkar bättre nu också, det har occkså varit kaiko på sista tiden. Så tack till Ulf och Ken om ni gjorde nåt igår ;)
Jag är typ jätte trött, så ikväll ska jag nog kolla på film vilket ska bli myspys :) Hoppas bara att hitta nån rolig blans våran enorma samling. Och med enorma menar jag liten, men det blir nog bra till slut.


Bild tagen från Angelica :) hon är bra på att fota...

Söndag, semlor och kusinerna

Dagen har varit lite så där små kul, käkade smarriga semlor, spelade eyetoy och busade lite med kusinerna och var lite social med dom övriga ett tag också. Småungarna försökte även knäcka mitt lösenord men det lyckades dom inte med , jag är helt enkelt för smart för dom ;)
Skulle ha käkat fisk till midda men vi dissade den och köpte mat på tiger istället, Ken gjorde oss sällskap också. Nu kollar jag på Beck med mamma och pappa.

   
  
haha de va jag som stylade Lindas hår :P


Käkade även glass med hallon och chokladsås för en liten stund sen, mycket gott :]

13:12

Söndag idag och det snöar ute! Men ärligt är jag less på snön nu och tycker att våren kan komma.
Igår när jag kom till ishallen blev jag helt chockad, dom hade sattit upp ett fönster i dörren in till omkklädningsrummen :O Det kändes helt fel att man helt plötsligt kunde se in där, eller ut som på bilden...

                                                                                  Bild från cassi som vanligt ;)

Om några timmar kommer i alla fall kusinerna och några till hit för att käka semlor :) mamma har stått och gjort "bullarna" nu på morgonen och dom blev super goda!

Besvikelse, de var inte felix


Hatar rubriker

Wiho skolan idag var kul, vi byggde pyramider å sånt på idrotten imorse. Det var väldans skoj :] med gud så ont jag hade efteråt, bild kanske kommer upp senare.. mamma var i alla fall snäll att massera mig tidigare ikväll :) Fick även veta att jag fick vg på nationella i engelska, fast jag trodde jag bara skulle få g så jag är nöjd. Var typ 5 poäng från vg på historia provet också, lite besviken för de borde jag ha klarat "/ hade ju muntliga nationella i spanska också som gick åt hellvette.
På k-skolan hade jag doom stora barnen vilket var riktigt kul :] Sen var Anna och Stefan där idag också fast Pia sagt att hon inte skulle komma men så gjorde hon det endå :( fast det är ju alltid kul att träffa dom :D Och imorn är det sista dan innan lovet... längtar! :D
Är lite sur på Emma bara som ska åka till Göteborg i helgen, vill också dit galet mycket!
Men nu ska jag sooooova!

Z-dag

Idag har jag varit ledig det var mycket skönt :) har inte gjort så mycket, bakat, gjort färdigt kostdagboken som skulle ha vart inne i måndags (hade glömt göra det som var viktigast) och bara latat mig vid tv:n/datan. Och nu är det bara två dagar kvar innan det är lov, ska bli så himla skönt längtar verkligen. Nu ska jag snart kolla på grey's anatomy som har säsongspremiär ikväll. Hoppas alla haft en bra dag för det har jag haft.

Tisdag

Idag hade jag namnsdag inte så speciellt men ändå, det var Alexnadra och Sandra som hade idag. Vilket "firades" med smoothie och kladdkaka efter träningen, det var smaskens :] Jag och Cassandra var typ as flummiga när vi satt i soffan och skulle fika... haha de va lite små kul sådär ;)
   

På träningen idag var jag och Emma verkligen på hugget, vi klarade i stort sett allting. Vet inte vad som hände med oss idag... Men det är ju alltid kul när Anna och Stefan kommer på besök :) men efter träningen började Anna kasta sin snö på mig som jag fick in under kläderna -.- inte kul och min hade självklart redan smält bort... och sen kommer Stefan den jäveln och ger sin snö till Anna, men då missade hon mig som tur va :)

I skolan idag kollade vi först på typ världens sämsta film på engelskan, trainspotting hette den och fattade typ ingenting om vad den handlade om. Sen kollade vi på en annan "film" på levnadsläran om hur olika personer skadats av misshandel och så vidare. Filmen vi såg var en som dom som blivit dömda för brukade få se för att dom ska förstå vad som verkligen hände med personen och så att dom inte gör om det igen. På hålet satt vi sen i biblioteket och pluggade till historiaprovet. Provet var typ as svårt eller inte så jätte egentlien, men vissa frågor var helt knäppa. Det är i alla fall tur att vi får g-frågorna innan annars hade det vart helt kört... det gick nog helt okej ändå skönt att ha det över ändå.

Är jag knäpp eller vad?

Jag börjar tro att jag är helt sjuk i huvudet. Idag efter middagen gick jag in till mitt rum för att plugga på historia provet till imorn. Men ni kan ju inte tro att jag pluggade... eller jag försökte göra det, men vet ni vad jag gjorde? Jag låtsades att jag satt och snackade i telefon med joel?! Hur sjukt är inte det, satt så typ as länge innan jag fattade vad jag höll på med. Och eftersom jag inte har hans nummer kunde jag ju inte ringa till han heller, så jag satte på datan och hoppades på att han var inne men självklart var han inte det "/ Ingen av hans broser var inne heller inne så kunde inte snacka med dom heller. Haha det vart mycket "heller" här xD
Aja klarade i alla fall av att plugga lite sen, och ska göra lite mer nu innan jag ska sova.


Kändes ju lite som ett måste att lägga in den enda bilden jag har på han nu, den är ju inte så bra men...

Alla hjärtans dag


Ha en bra alla hjärtans dag allesammans :)

090213

Jag har världens roligaste helg framför mig.... eller inte. Jag måste plugga engelska och historia hela helgen inte så kul men tyvär så har jag inget annat val.
Historian var hemsk, vi tittade på film och så skulle man svara på frågor men fattade inte riktigt vad man skulle svara :S Sen var det pannkakor till lunch :D Hade nationella på spanskan igen, skrivdelen var idag och jag fattade typ ingenting så det gick ju åt helvete. Bilden var hur seg som helst och riktigt tråkig. 

Torsdag

Hade sov morgon idag till 12.40 :] Men började dock med nationella hörförståelse i spanska "/ fattade typ ingenting men det är bara att hoppas på det bästa. Sen historia och vi övertalade vår lärare att flytta fram provet till efter sportlovet om han hittade ett större klassrum till den lektionen. Får hoppas på det annars har jag galet mycket plugg som måste göras i helgen. Sen hade mamma glömt bort tiden och en halv timme innan Ulf skulle komma och skjutsa mig till ishallen ringer hon hem och säger att hon svänger förbi bk och köper mat. Det slutade med att hon kom hem 3 sekunder tidigare än Ulf kom hit så var tvungen att käka nere i ishallen. Och hatar att jag jämt måste ha dom små på k-skolan men idag delade i alla fall jag och Cassi på dom när Madde som vanligt tagit dom stora och Mim dom andra. Nästa vecka SKA vi säga till Madde att hon MÅSTE ha dom små, det ska bli kul :P Träningen var ett helvete, fattar inte varför jag ens är med. Sen när jag kom hem fixade vi med kurserna som jag ska ha sen i 2an och 3an. Var fortfarande lite osäker men var tvungen att fixa eftersom det ska in imorn, men det blir nog bra :)
Nu ska jag sova godnatt alle sammans!


Skriller

I måndags var jag då ledig, kollade på OC med en stor påse godis i stort sett hela dan det var sköönt :) Tränade faktiskt lite också, det var bra gjort av mig tycker jag.

Igår tisdag hade vi måndags schema i skolan, vilket var rätt skönt. Hade nationella på spanskan vilket typ gick åt helvete :S hål på engellskan som vanligt? och sen skridskor på idrotten vilket var rätt skoj. Speciellt när typ alla ramlade ner för trappan på väg till ishallen haha. K-skolan var rätt kul och träningen helt jävla meningslös.

Idag hade vi frilufts dag och eftersom jag var så jävla klantig och glömt anmäla mig till kungsberget fick jag åka skridskor på vallen istället. Var rätt kul ändå, spelade bandy med tess, sara, adrian, anton och sam det var skoj :]

17:59

Idag var det kul på träningen för ovanlighetens skull :) Pia var inte där utan det var Anna-Maria, sen var Mim där och tränade också det var jätte skoj :] Gjorde inte så mycket som vanligt :P utan stod och snackade lite och så visade vi upp på slutet... just like old times :) Tycker alla kan börja träna på lördagar igen när Pia inte är där för det är så mycket roligare när det är fler än bara jag och  Emma. 

Ikväll ska jag nog titta på melodifestivalen.. tror jag i alla fall, och imorgon ska vi åka till IKEA (längtar) och på måndag är jag ledig! Ska göra absolut ingenting och det ska bli super skönt :D Eller jag kollar nog lite på spanskan eftersom vi har nationella sen på tisdan och sen ska jag försöka träna lite :P


Hahahaha... gammal bild

Vatten och Is

Livräddningen gick as bra idag, fick mvg :D Efteråt bastade vi och det var mycket skööönt :] Hade hål på engelskan, så vi satt i cafeterian och snackade sen var det lunch, spanska och historia. Höll på att somna på spanskan som jag brukar göra när vi inte gör så mycket. Sen åkte jag hem, hann inte vara hemma så länge innan de va dags att åka till k-skolan. Det var inte kul idag för madde tar som alltid dom stora, och mim snodde "mitten" ungarna så jag var tvugen att ha dom små som bara klagar på att dom har ont överallt, inte kan och bara står still och glor. INTE KUL! Träningen var tråkig som vanligt men det var kul att snacka med anna och stefan sen efter åt. Och imorgon är deet freedaag :] 

090204

Onsdag idag... på bilden skulle vi göra samma sak som i måndags en logotype med våra intinialer (stavning?) har hållt på med det i tre timmar nu ?! :O riktigt ut tjatat vid det här laget. På spanskan kollade vi färdigt på barnhemmet :] fattar inte hur jag kan bli så jävla rädd fast jag vet vad som händer aja bra är den iaf! Sen hade vi de sista nationella i engelskaA på resurs tiden, hör och läs var det. Vill inte ens prata om det (känns på nåt sätt bättre då ;) man har liksom inget sagt och blir inte lika besviken) Var så himla trött så va as nära på att somna, så åkte direkt heem efteråt och degade i soffan hela kvällen. Skulle även fixa kycklingen till middagen ida men glömde ta ut den ur ugnen så den vart lite för torr "/ men det kan ju inte bli bra jämnt ;)
Imorn har vi livräddningsprov på idrotten så vi får väl se hur de går... är as trött nu så ska ta och sova så ja orkar upp imorn, natti natti allesammans

jag i detta ögonblick (jätte trött och inge smink) 


Rolig tisdag

Skolan idag va kul. Först hade jag muntliga engelska nationella med David, det gick faktiskt rätt bra, snackade sen en stund med Kevin innan han skulle ha sitt. På levnads läran skulle vi hitta på små pjäser och sedan spela upp dom, de skulle ha nånting med våld/ mobbning att göra. Och på något konstigt nog var det bara killarna som blev utsatta.. kanske för att det bara är 5 killar i klassen hähä. Hade sen hål lite små trevligt så dära. Käkade först med Jasmin, Paulin och Jessica, sen satt jag och snackade lite med Amanda och Frida H. Historian var väl som vanligt tråkig, fast ändå lite kul idag? Aja ska snart käka och sen ska ja till ishallen och träna k-skolan :) 

Lika? NEJ!

Till alla er som tyckte jag var lik min syster på den här bilden
   

Man kan ju då inte komma och säga att jah såg exakt ut som henne

Måndag

Skola idag var som vanligt, kollade på film på spanskan :] vi ser på barnhemmet och den är värkligen jätte bra. Även fast jag redan sett den och vet vad som händer blir jag endå skit rädd :S
Sen på engelskan fick ja veta att jag ska ha muntliga nationella imorgon, och när man inte har det behöver man inte komma till lektionen. Så självklart fick jag första tiden direkt på morgonen, inte kul! Så efter det kmr jag då ha hål i 1½ timme helt själv för att alla andra ligger hemma och sover. Men kommer säkert på nåt att göra.
Nu ska jag i alla fall göra min historia läxa som ska in imorn.

A picture

  

Älskar mitt hår på den här bilden

RSS 2.0