1 kg gurka?

En av de bästa med påsken är att dom jämt sänker priset på godis. Så idag när jag var inne på ica så blev jag nog lite för entusiastisk, så jag köpte på mig en påse på 1 kg för endast 40 kr! Priset var ju jätte bra men borde inte äta så mycket.


Måndag

Jag blev så himla arg på min föräldrar imorse, pappa "glömmer" bort att jag ska gå upp så han låter mig bara sova vidare, ca 45 minuter. Och mamma vägrar skjutsa mig till skolan bara för att hon ska sitta och läsa tidningen en halv timme. Vart så jäkla irriterad då, men det blev bättre sen när jag kom till skolan och alla underbara vänner :)
För övrigt flöt  dagen på som vanligt, men nu ska jag gå och käka sen ska jag analysera texterna som vi sen ska prata om på svenskan imorn. Ha en fortsatt trevlig måndag.

En tripp till stinsen

Har vart i stinsen idag med pappa och syster, köpte en jacka på hm och ett par jätte söta ballerina skor på dna. fikade lite å så svängde vi in en snabbis på ica maxi innan vi åkte hem, och nu ska jag väl försöka plugga lite.


Lördag

Idag var det avslutning med k-skolan, det var jag Mim, Emma och Cassi vi lekte hela träningen och det var riktigt kul :) Sen blev det korv med bröd, saft, diplomutdelning och presenter. Så nu dröjer det ett tag innan man står på ett par skridskor igen eftersom jag och Emma hade sista träningen i torsdags. Kommer sakna allt snack inne i omklädnings rummet, men resten klarar man sig utan.


Bild snodd från Cassi som vanligt


Nu har jag precis tittat klart på wild child, den filmen är ju bara för bra! Man både skrattar och gråter, om ni inte sett den se den. Nu måste jag ta och plugga lite, fy för det.

Baka till TUUUUSEEEEN!

Det var i alla fall planen med den här kvällen, men sen att det sket sig var ju en helt annan sak. Åkte hem till Cassi direkt efter skolan, vilket betydde att jag kom dit typ 5. Gick till COOP och köpte godis, världens sämsta kakao och lite annat. Spelade sen lite guitar hero vilket jag sög på ;P var faktiskt första gången också, fixade sen tacos för latmaskar och satt och käkade i soffan med Vanessa. Sen skulle vi då börja baka, fixade smeten till en kladdkaka fast den smakade bajs så den hällde vi vatten över, och sen började vi om från början och den lev lite bättre så den fick åka in i ungnen. Men hur fan lyckas man med att misslyckas göra en kladdkaka?! Aja vi käkade i alla fall inte upp kladdkakan så den står väl kvar hemma hos henne nu om dom inte käkat upp den :P
Det var ia alla fall en lyckad kväll med mycket skratt :)


Den skabbiga smeten ;)
   
E vi bra på att baka eller?

Ny design

Tack så mycket Cassi för hjälpen med designen :] Den ser ju så mycket bättre ut nu!

Våffeldagen

Kom precis från maatbordet där det serverades våfflor :) Skolan idag har väl varit som vanligt utom att jag glömde mobilen på tåget när jag skulle hem :O Precis innan dörrarna stängdes märkte jag att den intee låg  i fickan och såg att den låg kvar på sätet där jag hade suttit, var precis så att jag inte han springa på igen "/ Men det var en snäll tjej vid namnet Paulina från märsta som hittat den och lämnade in den i spärren, så åkte dit och hämtade den lite senare. Tack så jätte mycket till henne!
Igår hade jag och Amanda vårat idrottsprogram och det gick väl rätt hyffsat ändrade lite små grjer precis innan så det inte skulle vara lika svårt men det blev dock lite rörigt och försvårt ändå. Hade även historia prov där deet kändes som att ja inte kunde nånting :S men det är väl bara att hoppas på det bästa.
Och imorn e jag ledig! Ska iaf städa mitt rum och plugga lite grann och sen får vi se vad som händer.

Puss hej leverpastej

I väntan på maten









Dom levde lyckliga och åt rapphöns

Så säger spanjorerna istället för "och så levde dom lyckliga i alla sina dagar" om någon ville veta ;) Idag var Sandra sjuk så vi kunde inte ha våran artikel analys på samhälen, synd eftersom vi stannade kvar i skolan till 5 igår för att göra klart den. Sen hade vi ingen matte heller viket var skönt. Sen bar det iväg till kista för att kolla på en shopahlics bekännelser och den var riktigt kul. Det var även hur många som helst som man kännde i biosalongen. Sen när jag kom hem kollade jag slutet på världarnas krig och nu har jag precis tittat färdigt på twilight, älskar den filmen! Synd att det är så himla lång tid kvar tills 2:an kommer -.- men kanske ska ta och sova nu så jag orkar upp till träningen imorn.


Söndag

Idag hade jag först k-skolan med Mim och då var det nån från barnprogrammet karamelli där och filmade, så vem vet ni kanske ser mig i nåt avsnitt där om ni kollar ;)
Resten av dagen har jag tränat och pluggat lite och har precis kollat på reprisen av DH eftersom jag tränade när det var i tisdags. Nu ska jag ta och kolla på John Tucker must die och så får vi se om jag pluggar lite mer senare.


Lördag kväll

Tjaa alla! sitter i soffan hemma hos Linnea nu, Elin e typ as flummig å ja fattar ingenting :S Vi har käkat ben & jery glass och kladdkaka fast det fanns ingen grädde?! :O Aja god va den i alla fall. Ska snart ta och åka hem, eller bussen går 56 så blir kvar här ett litet tag till. Imorn ska jag upp tiiidigt "/
Hoppas ni har haft en trevlig lördagskväll :)
Nu ville Elin att jag skkulle skriva nåt om Linnea också så jag får väl skriva att hon ite ville följa mig till bussen, men nu ska hon göra det ändå :P

_@/

Bion igår var jätte bra, och jag var så jävla rädd XD Elena var även på samma föreställning som oss och satt precis framför mig, det var oförväntat och kul. Sen när den var slut så var det så att man var tvungen att gå "ute" för att komma tillbaka. Och då var det nån som skulle skoja med sina vänner så först hade han gått i förväg och sen skrek han as högt! Ni skulle ha sett hur jag hoppade till då :P
Idag åkte jag ner till centrum för att hjälpa Cassandra att hitta några glasögon och det gick bra skulle jag tro ;) Senare ikväll ska jag hem till Linnea och kolla på melodifestivalen, alla låtar e typ sämst men ändå.

Friday 13

Kul att jag åkte till skolan imorse för att få reda på att våran wow spelande lärare var hemma med sjukt barn, så där satt man och hade två timmar att fördriva i skolan. Sen var det galet kul på spanskan jag, joel och nettis var hur flummiga som helst med eliiit och snigel attack XD det var kul de, och så började vi jämföra våra nationella prov (självklart var jag sämst på alla :() och jonathan satt där och hade jätte tråkigt då han inte fattade nånting XD stackars han. Men vi fick i alla fall lite gjort ;) Samhällskunskap var chill och orkade ingenting på matten så måste göra allt  i helgen :(
Men ikväll ska jag typ se friday 13! Fett coooolt :)

Snart helg! :]

Idag fyller Adrian 17 år, så grattis till honom! Vi började med att sjunga för han på levnadsläran och sen kollade vi på en film som handlade om aids.
Sen hade vi naturkunskap och jag har verkligen damp på våran lärare (som alla andra i klassen). Hon är otrevlig och negativ till allt! Alla i klassen vill åka till Utö en lördag senare i vår och sen få komp för det i 2 veckor, men nej det vill inte hon istället tycker hon att vi ska vara kvar på skolan och göra små "utflyckter" i närheten. Men hoppas att det blir att åka till Utö :)
På spanskan gjorde vi inte så mycket, på historian kollade vi på nån film om Gustav III och på svenskan skulle vii skriva dikter som handlade om kärlek. Man skulle skriva en för varje årstid. Ni får ett litet smakprov, det är den med vår tema ;)

Fåglarna kvittrar
Jag sjunger ut av lycka
För jag älskar dig

Men nu har jag en massa läxor att ta itu med, förut hade vi knappt nånting och nu har vi helt plötsligt hur mycket som helst!

23:21

Skolan idag  var som vanlig, finns inte mycket att säga om den. Sen hade jag tänkt plugga en massa innan maten men mami ringde hem och sa att vi var tvugna att fixa själva så det sket sig. K-skolan var rätt kul idag sen var det träning som var en av de bästa på länge. Vi hade A-M men vi körde på som aldrig förr :P efter åt var jag typ så trött som man brukade vara för typ ett år sen men det var riktigt skönt för då känner man att man har gjort nån nytta ;)
Gabriel  frågade även om jag kunde ta k-skolan istället för han på sönda och eftersom jag trodde det var mellan 11-12 så skulle de ju ändå va rätt skönt så jag sa ju då att jag kunde det. Men sen när jag kom hem såg jag att det var mellan 9-10 istället så blev jag inte så glad, men nu är det ju försent att ändra på de.

090309

Idag är det måndag och man har en hel skolvecka framför sig med plugg och bara långa dagar. Men så är det ibland men dett är bara att käpa sig igenom och sen är det ju helg igen!
Dagen har ändå gott väldigt fort idag tycker jag. På spanskan skulle vi rita av varandra och skriva en liten text, det var Joel som gjorde min och måste säga att jag själv tycker att jag blev väldigt lik :P



Sthlm trophy

Tävlingen är nu avsluatad och jag behöver inte åka dit på ett tag :) Men det har faktiskt varit rätt så kul tack vare alla underbara vänner. Dock har det oftast bara vart jag Mim och Stefan, men dom andra har vart där freda till sönda :) Det bästa när man e där och hjälper till är nästan att man inte behöver betala för maten xD
Tänkte lägga in lite bilder nu också...

      

    

Onsadg

Hade bara en lektion idag och slutade halv 12. Sthlm trophy börjar även idag så ska nog ta och åka ner dit om några timmar. Kommer nog inte att skriva så mycket den här veckan för kommer nog vara i ishallen större delen av veckan. Igår började vi att förbereda allt också, trodde jag bara behövde vara där till 8 då k-skolan slutade men det slutade med att jag var tvungen att vara där hela kvällen istället, inte så kul men Mim var ju där så det var ju ändå inte så farligt. 
Byter även schema imorn vilket inte är så kul, börjar 8.20 och slutar 16 varje dag och det är bara plugg ämnen. Men det är väl bara att stå ut.


Hahahahaha

- Hur vet man att fjärrkontrollerna tillhör familjen Elbra?
- Dom är tejpade på baksidan! XD

Hahahaha det var galet kul tidigare i kväll.. :)


Lång dag men knappt några lektioner

Som rubriken säger har jag då vart i skolan från 8.20 till 16. Började med bild i två timmar sen hål och lunch, på spanskan var vår lärare sjuk så vi hade vikarie som tog närvaron och sen fick vi sluta, betygsnack på engelskan för dom som ville så ingen lektion då heller. Och på idrotten hade vi volleyboll vilket jag ägde på :P eller inte...eller jag var rätt grym faktiskt :) fast vi han inte spela så länge bara för det tog så himla lång tid att sätte upp näten för det va typ ingen som fatta hur man gjorde :S Dan har ju då vart rätt chill, men det var även så att man kände att man lika gärna kunnat stanna hemma. Juste Paulin har kommit hem från Brasilien nu och hon var en riktig pepparkaka, snacka om att man kände sig som ett spöke breve henne ;) JAG VILL OCKSÅ VARA BRUUUN!!!!!!!!!!!!

Mat och bio i kista

Kom hem för ett tag sedan, har vart i kista med familjen och käkat och kollat på bio. Vi såg män som hatar kvinnor och den var grymt bra! Rekomenderar den verkligen. Sprang även på Jessica och Natalie en snabbis de va ju lite små kul sådär.
Ska nog sitta här ett tag till sen ska jag nog fortsätta läsa breaking dawn som jag fick igår. Har väntat på att den ska komma ut på svenska innan jag skaffade den, men så övertalade mamma mig att läsa den på engelska. Än så länge verkar den lätt läst och det är ju bra, det ända som e lite jobbigt är ju att den är så himla tjock... fast det är ju i och för sig sjukt bra :)

RSS 2.0