Wild child



Ska ta och kolla på wild child nu
Äääääälskar den filmen :)♥


Lördag

Idag tränade jag efter k-skolan, det var väldigt jobbigt men väldigt roligt :) Sen skottade jag och cassandra bort snön från studsmattan... och i mitten var det en stor tung isplatta haha xD

Spännis

Så himla underbart att det är lov nu :) Hade en riktig chill dag i skolan också, företagsekonomin blev "inställd" och den var de 2 sista timmarna så då drog alla hem  :) Fick även veta vem jag ska bo hos på Irland sen om några veckor, det kommer bli awsome! :)


Cassandra visade mig nyss, kan inte sluta skratta XD


Man kan ju alltid hoppas!

Goddag kära blogg.
Jag är med och tävlar om en tshirt hos gabriel, funderar också på att bli en apa för ja känner mig så ful nu när ja sett tröjan, apsnygg alltså.
om ni också vill tävla kan ni göra det men det kan ni ju skita i så jag kanske vinner den. MOHAHAHAH!


Smiley

Jag är väldigt glad just nu, period 3 började idag så jag går i stort sett halvdagar resten av året =) Har sovmorgon till 12.40 imorgon och slutar sen 14.50 kan det bli bättre? Hade även sista provet innan sportlovet idag. Nu ska jag försöka komma på något vettigt att göra hejs!


Från en flummig filosofi lektion :)


En massa längtan...

Jag längtar tills snön försvinner, jag längtar till sportlovet, jag längtar till irland, jag längtar till sommaren och jag längtar till usa. Det blev mycket längtan nu.


22:27

Det är fredag och jag är trött. Kollade på solsidan för ett tag sen, det är kul. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. Skulle gissa på att det blir fame...


Lätt den bästa låten i filmen!


:@!!!#:@

Jag är så jävla irriterad besviken och arg!!!!! Det är galet vad sämst!

FOREVER 21




Har precis fått veta att Forever 21 ska öpnna i Sverige!!!! Snacka om att jag är överlycklig :D Älskar verkligen deras kläder :) Bara lite tråkigt att man inte kommer vara ensam med kläderna :( här är ett litet smakprov av vad jag har därifrån.



Bara från ingenstans hoppas jag att mormor snart har lagat hålet på ett jätte sött linne jag köpte där, på något skumt sätt har det fått en hjärtformat hål så har inte kunnat använda det än "/


Rosa djur i skogen

Det är en helt vanlig tisdag och jag har redan hunnit vara hemma i nästan 3 timmar, så himla skönt :)
Nu ska jag ta och börja med alla läxor som måste bli färdiga den här veckan för nästa onsdag blir det ny period och det gillas skarpt ;) Senare ikväll ska jag i alla fall till ishallen.


Visste ni att det finns rosa pantrar?


Haha jag är ju bara för bra!

Hade bara en lektion och kursprovet idag. Provet gick inge vidare så har nu ställt in mig på att jag kommer få g i betyg :(
Idag ramlade jag ner för trappan och stukade foten på matte provet... haha det måste ha vart en syn att se! Sen gjorde det bara ännu ondare efter att ha stått på skrillerna i en timme...
Imorgon är det i alla fall fredag och det ska bli skönt.

Filmer som måste ses!






Tråkiga söndagen

Jag är så less på pluggandet för tillfället.... borde nog ta och återgå till matten nu -.-


Jag vill ha en stor fet pizza!

Det märks att det bara är någon vecka kvar tills periodsbytet. Jag har sjukt mycket i skolan just nu. Dagen har gått åt till att plugga matte... eller jag har försökt det har inte gått så bra. Vi har kursprov på torsdag och jag är inte alls taggad. Jag kan ju alltid strunta i att göra det om jag nöjer mig med ett g i betyg, men jag tycker i alla fall att det känns jätte dåligt att sänka mig från mvg i matte a till g i matte b. Jag ska fan ta och hård plugga! haha vi får se hur det går. Nu hoppas jag maten snart är färdig för jag är riktigt hungrig.

Hade suttit fint med pizza men det blir det inte :(


Livslustdagen

Ett tåg hade spårat ut i morse så jag behövde åka en miljon bussar till skolan. Tur att man hade sällskap så det blev lite roligare =)
Hade livslustdagen på förmiddagen med frukost som jag missade, sen kollade jag på film och det var yes man så det var najs. Sen var även soran ismail där och det var riktigt roligt! :)
Sen blev man ju mosad i matkön som vanligt... och sen vanliga lektioner resten av dan.


3 februari

Fick tillbaka mitt geografi prov idag som jag gjorde igår, fick vg så jag är nöjd =)
Imorgon är det livslustdagen, så ska sitta och titta på film hela förmiddagen det ska bli najs :) Det töntigaste är nog att det är obligatorisk frukost innan hahah xD
Aja nu är det snart dags för andra avenyn :)

Kul...?

Kul att jag kom hem efter 7 från skolan idag och att jag började 8.20
Kul att jag hade geografi prov från 16 till 18
Kul att jag inte gjorde något vettigt från 9.15 till 14 (förutom att plugga lite geografi)
Kul att jag har typ 100 sider att läsa i engelska boken till på fredag
Kul att jag måste besvara frågan "har vi någon fri vilja?" till på fredag, och har ingen aning om vad jag ska skriva

Det här inlägget blev ju... kul? 
Svar nej.

RSS 2.0