00:36

Ja glömde att jag nu har bytt mobil med pappa för han hade 2 st likadana :O Nu har jag W890i, så nu slipper jag den gråa fula! :) Och nu sa Cassandra precis att jag skulle skriva att hennes blev vattenskadad för den åkte ner lite för många ggr i poolen under "disney" kvällen... hehe

(Och nu sa hon att ja inte behövde skriva det men orkar liksom inte ta bort det nu) 

Hemma igen

Tjo allihopa, kom hem igår vid halv 4 tiden, skulle egentligen ha landat på arlanda halv 8 men vi missade vårt plan från usa med 5 minuter för att nån jävla afrikan inte kom igenom passkontrollen! Det var jävligt surt. Vi var 8 st som skulle med det planet men det va bara Lisa och Niclas som han med vilket var tur för dom. Men alla som skulle till köpenhamn hann med deras plan som gick bara 5 minuter efter vårt. Tyckte att vi kom hem snabbbt endå för att ha missat planet och eftersom de har vart jul och så. Orkar inte skriva nåt om resan nu, men det och bilder kommer förmodligen senare när jag laddat upp/ fått tag på några. Vet bara att jag kommer sakna "the J-boys" och familjen Brandt välldigt mycket. Och till Jonatan hoppas jag att han har det bra i San Jose efter omständigheterna. Men  det här var nog den bästa semestern nånsin tack vare alla underbara personeer som va med!

Idag har jag packat upp, och vart på coop och handlat det var faktiskt kul. Kanske för att jag och cassandra flamsade hela tden hehe... Har precis kollat på film nu och borde försöka sova.

Snart åker vi!

Idag var det uppvisningen, och det gick bra. Anna, Wuss och Elina komm även dit kul kul. Och Mim och Cassi var där en timme innan dom skulle för dom tagit fel på tiden, hehe.

Sen var det bara att åka hem och fortsätta packa är nästan klar nu, det är bara lite små saker kvar. Jag pappa och  Cassandra var tvugna att åka ner till centrum en sväng för Cassandra inte hade några fin kläder, det blev en klänning, ett linne och en kjol. Lite stållt är jag eftersom det var jag som hittade allt :) Vi träffade även Mim, Emma och Elina en snabbis nere på centrum, dom letade efter nåt till deras lucia/uppvisning för hockeyn.

Nu ska vi snart åka hem till mormor för att äta middag, sen måste jag räkna ihop hur många gånger jag har vart med på k-skolan så att jag får några pengar :)  Om jag inte fixar det innan vi åker kommer jag inte få några..

Det här var antagligen sista inlägget innan vi åker (Vi ska åka hemifrån 05:55)
Så jag säger God Jul till er alla, kommer  hem igen den 28:de

Fredag

Fredag idag och sista skoldagen föe det här året! Så himla skönt att åka hem och veta att mitt jullov nu har börjat :) Skoldagen var kul och gick snabbt, spelade spel på spanskan för musik klassen var ute och sjöng.
Efter skolan åkte jag och tränade. Sen blev de middag och klockan åtta idol! Tyckte det var bra att Kevin vann, och vinnar låten var riktigt bra. Jag höll på och packade i reklamerna vilket inte gick så jätte bra så det blir stressigt imoron eftersom att det först är uppvisning och sen ska vi hem till mormor för att käka. Men det kommer säkert bli bra.


Torsdag 16:49

Torsdag idag och två timmar idrott på morgonen, vi hade handboll idag. Sen hade vi hål på engelskan så satt i cafeterian med några brudar från klassen. På spanskan spelade vi upp våra dialoger vi hålli på med hela veckan. Min grupp bestämde oss i sista minuten att vi skulle använda dockorna, så det blev Piff och Puff :) Kul var det när vi snackade med ljusa röster också ;) Historian var tråkig som alltid och sen var det dags att åka hem.

På stationen när jag satt och väntade på tåget kom Therese, och när tåget kom satt jag bara kvar utan att tänka på det så hon var tvungen att skrika så jag skullle fatta att tåget kom. Om hon inte kommit hade jag missat tåget och varit tvungen att vänta på nästa.

Onsdag

Idag förlorade jag min sovmorgon för vi skulle åka och ta den sista sprutan innan vi åker nu på söndag. Vi skulle va där klockan 8 när dom öppnar och i vanliga fall brukar jag gå upp 8 halv 9! Jag var inte så jätte glad över det och jag hatar sprutor. Sen fick jag ett Tom & Jerry plåster hahaha xD väldigt vackert, det är Tom som surfar om nån vill veta ;) Åkte iaf hem innan jag åkte till skolan.

Vi btukar bara ha två lektioner på onsdagar och sluta halv två, men idag skulle vi se en teater i aulan efteråt så klockan var väl strax innan tre när den slutade... den var ganska bra och den hade sina stunder. Åkte sen hem med Emma och Tess, kul att träffa dom och hinna snacka ordentligt :) Det var länge sen sist. Gick in på centrum för att köpa laddare till ipoden också, lite godis följde också med hem.

Oförglömligt <3

Jag blev så jävla glad på träningen idag, det gick skit bra med julprogrammet och det kmr förmodligen bli ett a dom bästa vi haft :) Sen var det så himla kul att bara sitta där och snacka i omklädningsrummet innan och efter, jag blev verkligen så mycket gladare. Och det är alltid kul att träffa folket där, även fast det bara är jag och Emma kvar... och Stefan också. jag brukar egentlig inte tänka på hur mycket vi alla har varit med om genom åren och allt kul som hänt. Och att man tyckte det var så kul att fa åka med "dom stora" när vi var mindre och vilka underbara människor man har lärt känna. För bara ett år sen var alla kvar men nu har dom slutat och vi ses inte lika ofta och det är synd för även om man inte hade lust att träna var det kul att åka dit och bara träffa alla andra :) För länge sen när "dom stora" förtfarande åkte snackade dom jämt om hur fulla dom varit och annat man inte ville veta då, och nu garvar vi bara åt det XD

        
  
Haha hittade några skit gamla bilder ;) dom flesta är från väsby på träningar,
och dom två sista är från Finland förra året.

-

Tänk hur en dag kan ändras så himla snabbt. Man går upp och åker till skolan och allt känns toppen, och man tror att det ska bli den bästa dagen på länge och man bara njuter av stunden och älskar livet. Men sen är det något som händer som får allt det som var bra för en liten stund sen att försvinna och allt blir bara skit. Man orkar inte med något och allt man vill är att försvinna så man slipper tänka på allt som händer runt omkring. Man vill bara bort därifrån, och det bästa skulle ju vara att man vaknade upp ur en mardröm och inget av det har hänt. Men man vaknar aldrig och förstår att det var på riktigt att det hände! Sen dagen efter kan allt vara helt normalt igen som om inget av gårdagen existerade längre och allt är på topp igen. Tänk vilka känslor man kan känna på en och samma dag, både lycka och hat. Det är hemskt hur vissa dagar kan ändras så drastiskt för vissa människor i sin närhet och andra kanske inte märker nånting.

Idag har jag haft en sån här hemsk dag när allt började bra, men ju längre det hade gått blev de bara sämre och sämre. Önskar jag inte hade gått upp imorse och bara sovit förbi hela dan..


Pepperkaksbak

Idag har jag bakat pepperkakor med kusinerna :) det var skoj, men det blev endå lite bråk på slutet när vi skulle käka middag, alltså mellan småyngarna. Vi hade nya formar i år som var väldigt söta, jag fastnade speciellt för snögubben :P När vi hade bakat färdigt och innan maten gick vi ut och lekte burken med dom, länge sen man gjorde det. Pappa köpte en ny kamera förra helgen tror ja så vi skulle testa den lite idag och det blev en del roliga kort. Men när jag nu skulle lägga in dom på datan märker jag att han har tagi bort över hälften för han tyckte dom var dåliga. Och självklart var det dom roliga han tagit bort! Typiskt att han inte förstår sig på någonting. Här är iaf några av bilderna som blev kvar efter hans ränsning.

        
  
Linda är i rött och Aenyi i vitt, hade bara en bild på John och då ligger han och sover ;)

Nu ska jag kolla på Wallander

15:32

Först vill jag bara säga att det var SÄMST att Robin åkte ut igår.

Igår efter träningen bestämde jag och Emma att vi skulle åka ner och träna idag fast vi inte hade träning egentligen, måste nog vara första gången i världshistorien det hände ;) Men det gick endå bra och vi är nästan färdiga med programmet nu.

Nu sitter jag och väntar på att degen ska jäsa färdigt och den ska vi baka lussebullar :)

Z-dag

Z-dag idag vilket betyder att jag har varit ledig :) Hade städning imorse vilket inte va så kul, men gick till Emilia vid 10 och sen lite senare åkte vi till centrum för att handla julklappar. Hittade till nästan alla, så får väl ta och fixa dom sista i veckan. Hade träning klockan 5 som jag lovat Emma att komma till. Vi var inte så många eftersom alla andra åkte till Finland imorse och så började vi med julprogrammet, det kommer nog bli bra. Hejsvejs ha en trevlig fredag.

3 december

Dagen har rullat på som vanligt tycker onsdagar är väldigt sköna, har först bild sen lunch och sist är det spanska i 50 minuter :) Det är en soft dag då man inte behöver tänka.

Igår var det nog den roligaste träningen på länge, först hade jag k-skolan med madde och vi gjorde deras julprogram. Eftersom dom inte fattade hur dom skulle göra fick jag åka först och visa, vilket betydde att jag fick göra köttbullar och massa andra saker :) Sen skulle jag och emma börja med vårt program, först åkte vi bara runt och pratade och lyssnade på olika låtar för att bestämma oss. Sen ble det så att vi ska ha kast axel i programmet :O Jag ska hoppa och det var skit läskit, men det gick ändå bra för att vara första gången och jag klarade nästan :)

Nu ska jag snart grädda pannkakor till middag :)


14 dagar sen åker jag!

Idag är det första december och det betyder att det bara är 14 dagar tills vi åker till costa rica, det är 16 dagar tills mamma och Ken fyller år, det är 20 dagar till pappa och Linda fyller år och det är 24 dagar till julafton.

Idag had vi ju då idrottsprovet jag hade inte pluggat nånting men det gick endå ganska bra :) Man visste ju en del innan så det var bara att gissa lite. Annars har dagen varit bra och nu ska jag käka middag.

RSS 2.0