15:22

Jag gillar onsdagar för då slutar vi tidigt och det är super skönt! En annan anledning är att det är grey's på tv som har säsongs premiär ikväll =)

29 september 2009

Woho slutade halv 12 idag! :D men nej, det var tydligen super viktig mentors tid så var tvungen att stanna kvar till 12.20 då den började. Men självklart var det inget viktigt alls, så där slösade jag bort en timme då jag fortfarande var pigg och hade orkat plugga. Men nu sitter jag här och har ingen ork alls till att plugga till provet imorn, vilket jag även knappt har börjat med. Blir för hoppningsvis mer taggad på plugg efter middan...

movie night

Blev en riktig filmkväll ikväll :) först blev det systrar i jeans 2 och sen another cinderella story, 2 riktigt härliga filmer :D



Den här scenen e lite kul den ;)


you belong with me

är en av  mina nya favorit låtar..


Suck

       Att göra i helgen:

  • plugga företags ekonomi
  • plugga psykologi
  • läsa ut big mouth & ugly girl + 5 disskusions frågor
  • skriva klart spanska sagan
  • skriva klart engelska uppsatsen?
  • börja med talet till retoriken?



Ska väl försöka hinna med nåt kul också...

 


Flickan som lekte med elden

Kom för en stund sen hem från kista där vi såg flickan som lekte med elden, jag tycker den var grymt bra och kan faktiskt erkänna att jag hoppade till några gånger ;) Träffade även på en massa roligt folk :)


Freadag

Sovmorgon och städning är inte den perfekta kombinationen, men tyvär är det så varannan fredag. Men det är ändå ganska skönt för då får jag chansen att ta det lungt på morgonen och behöver inte stressa till bussen som jag annars måste göra ;)
Ikväll ska jag på bio i kista, ska se flickan som lekte med elden och hoppas den är lika bra som den förra :) Innan är det väl plugget som står på schemat, ska nog ta och göra nåt vettigt dom sista 50 minuterna innan jag måste iväg till bussen.
Ha en bra fredag!

Inte den bästa z-dagen man kunde haft...

Dagen blev inte så bra som jag hade hoppats, först kom det nån hantverkare hem till oss runt 9 och då väckte mamma mig eftersom han bland annat skulle in i mitt rum och fixa nåt. Inte så jätte kul det "/ det blev ju inte bättre för  att han var här ända tills 3 heller, vilket även betydde att även mamma var hemma hela dan. Hade verkligen sett fram emot att ha hela huset fö mig själv, de är faktiskt en av de bästa sakerna jag vet :) så vad har jag gjort idag då? Jo jag har kollat på oc, barnkanalen läst lite engelska boken och pluggat psykologi. Ingen jätte kul dag precis men bjuder på en bild från usa där jag är glad i alla fall :P men as ful var den ;)


Älskar rudbecks z-dagar :D

Woho z-dag imorn! snacka om att det är efterlängtat :D årets första liksom, men måste faktiskt sitta och plugga en hel del -.- men ska försöka hitta på nåt kul oxå ;)
Jätte länge har jag vart sugen att kolla på eva & adam filmen igen så tog och laddade ner den för nån dag sen så ska ta och se den nu :P Sen så ska jag njuta av en lång sov morgon imorn :)


090922

Idag hade vi spanska prov och det gick åt helvete! Fattade typ ingenting, inte så kul det inte. Sen hade jag psykologi det var väl helt okej. Hålet spenderades sen i biblioteket då det var meningen att jag skulle plugga men det gick inte heller så bra, utan blev mest snack :) Men pluggade kanske en halvtimme istället för en och en halv. Engelskan var fett chill, satt i datasalen hela tiden tiden. Finns det nåt bättre än att sitta vid datan en hel lektion och lärarn inte ens är i samma rum? Så jädra skönt slut på skoldagen :)
Nu ska jag börja skriva lite på sagan vi gör på spanskan, får se om det blir idol sen, är ju inte lika kul nu när det är slutaddition... får se hur det blir. Ska i alla fall kolla på systrar i jeans sen.

Ericsson dagen

Idag var jag på grönan med syrran, det var ericsson dagen så då blir det jämt att man åker dit. Var små stjärnorna på stora scenen också, alla sög men det var helt okej att titta på när man käkade. För övrigt suger grönan förutom insane som är kul för tillfället och kvasten som är jävligt skön att sitta i, men det är ändå kul att va där ibland :P

En helt vanlig lördag

Idag var ja i stan med cassi, det var kul det :) allt för länge sen vi sågs. Tanken var att jag skulle handla massaa grejer man allt jag hitta va skorna, inget annat fanns "/ Sen drog vi till kista och runt 6 kom syster dit så käkade vi middag och efter de drog cassi hem och vi gick upp till bion som päronen bjöd oss på. Och man säger ju liksom inte nej till gratis bio ;) vi såg the ugly truth och den va as kul :) Tänkte även på att det nästan jämnt är någon som börjar härma mitt garv när jag är på bio, lite kul är det ju faktiskt :P


coolt om man skulle ha en flygande ko

Idag har vart en bra dag, vi fick pannkakor till lunch vilket var väldans smarrigt och sista lektionen va inställd :) mindre bra var väl att vi inte visste det så hade väntat totalt en halv timme innan vi fick reda på det och kunde dra hem. Ikväll har jag planerat en het träff med soffan och tv:n (eftersom jag fortfarande inte är helt frisk) för att tagga till resten av helgen som är full späckad  :) Blir nog att kolla på reprisen av vma också, måste ju se den ;)


63 dagar kvar <3


En flygande ko

Tjo brää, idag vare najs i skuulan. Hade lite kul med emma i media biblioteket med dom coola mac datorerna. Tog lite roliga bilder också men duktiga som vi e så hittade vi dom inte sen xD Ja vet att ni blev jääätte ledsna nu men det kanske kommer fler chanser? nää knappast inte, dast man vet ju aldrig ;) Fett soft på engelskan också, ja å tess satt typ och kluttrade lite bara, nää jag va faktiskt så cool att jag jobbade också :D Nää nu ska jag hitta på nåt som är roligare än att skriva om min dag.

14 september

Blev att stanna hemma från skolan idag. Har precis kollat på hannah montana the movie, älskar den filmen :) Nu ska jag ta och käka frulle och nörda oc.. eller disney channel får se vad det blir :P


spongebob squarepants



Han är ju bara för söt :) Och serien är väldans najs att ligga och kolla på :P


Birthday party at linneas place

Kom precis hem från Linnea där det va lite party, riktigt kul vare med trevligt folk:)
Hon fyllde år idag grattis!.. eller igår om det ska va så noga ;)
När ja sen skulle hem gick jag för att ta bussen 5 i men lyckas välja den ända timmen då bussen INTE går 5 i, lagomt kul blev det ju att traska till norrviken och få skavsår på köpet... aja skit samma

16:38

Haha den här boken hittade jag när jag kollade lite i nån låda. Europaresan som vi gjorde i 5:an, som jag garvade när jag läste den! Massa stavfel och ingen koll på vad saker och ting kostar. Till exempell åkte jag från milano till rom och tillbaka på en dag samtidigt som jag gjorde massa grejer i rom. Haha den var i alla fall kul att läsa :P


Freeedaaag!!!

Ont i halsen, huvet och skit trött håller på att bli sjuk? nej tack.
Kände mig som en zombie största delen av dagen, men fick i alla fall vg+ på talet idag! :D Jag e nöjd eftersom det är det första vi har gjort så hoppas på mvg på nästa. Och det kändes jätte bra när man fick alla lappar med saker man gjort bra och ett litet tips på vad man kan förbätttra på baksidan efteråt :) Kvällen kommer förmodligen spenderas i soffan och kolla på pirates filmen på 5an :P Nu ska jag snart dra och kolla på sonnys chans xD

10 september

Imorse var jag och tog spruta, fick vänta i väntrummet hur länge som helst fast det knappt var några som var där -.- spanskan idag var värsta chill och på retoriken fortsatte vi med att hålla talen (imorn är det min tur, hoppas det går bra). Och sen på engelskan hände nog dagens roligaste, vi har ju fått ny lärare så vi skulle fixa namnlappar och då frågar tess emilia: varför har du skrivit emelieia? Det går inte att beskriva men det var så mycket roligare då än vad det lät nu. Nu kom jag precis hem efter att ha varit hos frissan, jag och syster var där samtidigt och det tog så jäkla lång tid för henne så där fick jag sitta och vänta i en hel fucking timme innan det blev min tur! Blev i alla fall mycket kortare och jag är nöjd :)


9/9-09

Wihoo! Fick tillbaka matte provet idag, trodde jag hade torskat rejält och tfodde jag typ skulle få ig, men istället fick jag vg och bara 6 poäng från full pott! På företagsekonomin fick jag frida och martina göra färdigt affärsideén (räknar inte med muhamed för han va så jädra lat) eftersom vi va så sega xD jag och frida spelade även nåt roligt spel medans martina försökte skriva ut... fast det gick ju självklart inte.
Nu måste jag fixa lite med mitt tal som jag ska ha på retoriken på fredag.

Tiiisdaaag

Imorse kom inte min buss, så det blev ingen promenad från häggvik med dom andra :(
Sen på lunchen drog jag och Linnea till kista och va där ett tag, vem pallar lliksom stanna i skolan från halv 12 till 2 varje tisdag och inte ha nåt att göra?
Fick även ny lärare i engelska med dåligt uttal, tror hon råkade såga what one istället för witch one, hörde inte det i alla fall för va ute och snacka med vår gamla lärare. Och nu väntar jag bara på att maten ska bli färdig.


Heroes

Blev lite omplanering i kvällens planer, det blir heroes 22.40 :) Hade totalt missat att det började idag, så väldans tur att jag upptäckte det.


Måndag

Hade som sagt en liten sovmorgon idag, men klantig som jag är hade jag glömt stänga av larmet på halv 7 så vaknade första gången då och det andra hade jag råkat sätta en timme fel -.- aja vaknade strax efter 7 i alla fall. Har precis kollat på mtv at the movies, riktigt kul så nu vet jag några fler filmer som måste ses ;) Resten av kvällens planer är att börja titta på pirates of the carribean och sen slå över till roast på bearns och sen läsa psykologi läxan. Får väl se om man ser slutet på pirates oxå.. det visar sig

Söndag 23:17

Tjo folket, söndag var det idag då och imorn e det måndag igen. Matte prov första lektionen imorn och har knappt öppnat boken, det avgörs även  om man måste gå på en stöd timme eller inte, bara att hoppas på det bästa... Har precis kollat på kärleken checkar in som man sett typ 100 gånger. Nu ska jag fundera på att sova och njuta av min extremt långa sovmorgon på 30 minuter. haha alltid nåt xD

Förresten fyller Emma år idag så massa grattis sötis! :)


En rubrik skulle sitta fint

Jag är värsta glad nu, snackade för ett tag sen med Janina som jag inte pratat med på år och dar att vi skulle fixa en liten återträff med några från gamla gympa gruppen. Vår grupp var så sjukt bra och det skulle bli väldigt kul att träffas, hoppas bara att det blir nåt :)

RSS 2.0