Valborg

Valborg idag lika överskattat som nyår men ha en trevligt kväll!

Irriterande

Juste idag fick vi äntligen tillbaka våra matte prov, och blev jätte irriterad när jag upptäckte att jag var 2 poäng från mvg då det fanns flera små fel som jag lätt borde ha klarat av, fick tillbaka idrottsprovet igår också var även där väldigt nära på att få mvg. Jag blir irriterad på mig själv när jag är så nära på att få ett bra betyg och man inte får det.

Varför?

Jag kommer ihåg att i höstas och ett tag in i februari mars nånting hade vi knappt några läxor alls så då kunde man sitta och slöa i soffan och plugga ordentligt på det vi hade. Och nu dom sista veckorna innan de blir sommarlov har vi hur mycket som helst så jag hinner inte plugga så mycket som jag skulle vilja på allting. Vi har även vart tvungna att lägga in 2 timmar extra matte på onsdagar bara för att hinna göra allt till kursprovet. Det är verkligen nånting som stör mig, allting borde vara mer utspritt under året. Men nu bär det av igen till historians världen så man är redo inför provet imorn.

Imorgon

+
 z-eftermiddag så slutar vid halv 12! :)

-
naturkunskapsprov
måste hem och plugga historia


Halleluja! ... eller inte

Idag har jag fått en stor vattenblåsa på min lilltå av mina skor, mina ben är jätte torra så det svider som satan och jag har inte pluggat nåt till proven nästa vecka vilket inte kommer att bli kul.


Härliga väder :)


17:50

Äntligen fredag och helg! Måste plugga mycket den här helgen också :( (naturkunskap och historia) Skolan tar verkligen upp mitt liv just nu och jag orkar inte med allt på en gång. Hatar verkligen att alla lägger alla prov och inlämningsupggifter samtidigt och när man håller på med flera saker samtidigt i samma ämne. Har typ tusen grejer som vi håller på med nu...

Jag har även ett litet problem... jag ska försöka spara alla mina pengar tills i sommar då jag åker till usa i tre veckor :D men det kommer ju aldrig hålla då det är massa små saker som jag verkligen måste ha nu! Och har nyss kommit på att det vore perfekt med ett sommar jobb så jag får iin lite mer pengar men nu är det ju lite sent påtänkt "/ men om det är nån som vet vart man kan få tag på sommar jobb så här sent så hör gärna av er :)

klockan 15:01 en onsdag

Nu är veckans prov avklarade så nu ska jag börja med dom vi har nästa vecka och så måste ja läsa ut svenska boken -.- jag hinner inte göra allting. Var hlt säker på att jag skulle få ig på ekonomi provet i måndags men istället fick 1½ poäng från vg, lev jätte irriterad för hade fått det hur lätt som helst om jag int klantat mig på små saker. Matte provet idag gick inte så jätte bra och har kommit på massa misstag nu under dan så kommer nog inte få mvg i matte nu :( men får se till att plugga jätte mycket till kursprovet istället. 
Ska till tandläkarn idag halv 6 (vva fn e de för tid ?!) så ska ta och åka dit lite senare och ni som känner mig vet att jag hatar tandläkare! Men nu ska jag ta och läsa lite :)


Jag är inte bra på rubriker

Gick på friskis i morse som jag brukar göra på lördagar nu mera, det var jätte skönt! :) När jag kom hem var jag tvungen att dammsuga hela huset vilket tog lite längre tid än vanligt eftersom jag gjorde det lite nogrannare än vanligt och att det var jätte skräpigt på golven. Nu har jag precis ätit lunch och nu väntar flera timmars ekonomi plugg och jag är inte särskilt taggad.
Ha en bra lördag!

Onsdag 15 april

Hade ju då idrotts provet på resurstiden idag och man kan ju säga att det kunde ha gått bättre. Kändes som att jag blandade ihop massa saker och kunde bara vissa delar i det andra... men det är bara att hoppas på det bästa och att ja kan kämpa ihop till ett mvg i slut betyg iaf.
Inte nog med att vi har jätte mycket plugg i skolan just nu och plugga är allt jag gör käns det som att jag håller på att bli sjuk inte så kul det. Aja imorn är det ny dag men har utvecklings samtal efter skolan :S men det ska nog gå bra ;) Ochom ett tag ska man bänka sig framför grey's :D bara lite plugg innan -.-

Lovet är över :(

Tisdag och första dan efter lovet. Igår var jag uppe nästan halva natten kändes det som för att plugga på naturkunskapen som jag hade imorse, men sen visades det att man inte ens hade behövt kunna det utan till så snacka om att jag blev sur. Sov i alla fall ca 5-6 timmar inatt så kände mig som en riktig zombie hela dan. Hade även tid över imorse innan jag skulle gå till bussen vilket aldrig händer, udda dag att bli färdig innan man måste gå.
Ikväll har jag pluggat på idrottsprovet hela långa kvällen och snart ska man bänka sig framför tv:n och dubbel avsnitt av DH. Sen väntar sängen och förhoppningsvis lite mer sömn än inatt.

17:54

Igår var det as kul, går egentligen inte att säga så mycket vi målade påskägg, åt, spelade spel och sjöng singstar. Det var ju bara för roligt när morfar försökte sjunga xD
Idag har jag pluggat sönder hela dagen lång men ändå har jag inte fått in så mycket -.- Har även kollat på 5 i familjen (en gammal serie från 85 som gick på tv4 komedi) och rensat alla påskägg på det som var ätbart. Nu ska jag ta och leka lite med datan och sen blir det mer plugg som väntar.

13:15 en söndag morgon

Igår var vi hemma hos kusinerna för sötnosen aenyi fyllde år, mycket skoj var det. Vi käkade pizza, tårta och massa godis. Tittade på hsm 3 och madagascar 2 och spelade spel det var kul det.

Imorse ringde morfar till mig runt halv 10 för att fråga om han behövde pumpa min cykel, så fick en väldigt rolig väckning då... eller inte. Kunde inte somna om så låg och läste ungefär en timme innan jag gick upp och satte mig vid tv:n. Nu har jaag precis kollat färdigt på filmen jump in som gick på disney channel, den var faktsikt bra och det var mysigt att ligga och slö titta på den :)
Lite senare kommer kusinerna och dom andra hit för att käka och nu ska jag väl ta och försöka plugga lite på idrottsprovet vi har på onsdag. wish me good luck ;) 

Den långa fredagen

Började med att åka och träna på morgonen, men orkade inte göra nånting så det känndes lite meningslöst. Lite senare begav jag mig in mot stan med syster för att kolla på slumdog millionaire, filmen var as bra och helt klart värd att se. När filmen var slut började vi knalla bort mot dramaten där mamma, pappa, ann och paul kollade på nån teater. Så medans vi väntade på att den sklulle sluta busade vi lite i lobbyn vilket var skoj. När teatern var slut så gick vi till en resturang för att äta, vi var helt ensamma i hela resturangen men maten var i alla fall god!


Haha sämst bild jag vet :P

Skärtorsdag

Var det idag eller igår beroende på hur man ser det. Vaknade vid 11 gick upp kaka frulle och sen kom morfar runt 1 för att fixa våra cyklar, bakade då en kladdkaka men hade ingen kakao eller grädde så cassandra sprang upp till abbes för att köpa. Fikade sen när morfar var klar. Och vi 3 åt upp hela, inte så bra eftersom jag ska sluta äta massa unyttigheter hela tiden. När han åkt hem började jag och cassandra att plocka upp påskgrejerna eller det var hon som gjorde det själv orkade jag inte. Runt halv 6 kom ken hit för han skulle käka middag med oss och efter det blev det ännu mer fika. Kom även lite påsk kärringar hit och hälsade på. Det var väl vad jag gjort idag också. Juste har även blivit beroende av bubble troubble igen som jag var för nåt år sedan. 
Ska försöka stänga datan snart och läsa lite i min bok, har lite panik för jag måste ha läst halva tills på tisdag och skriva om den och jag har knappt börjat.  

Tiden som aldrig kommer tillbaka

Har precis städat lite i några av lådorna i skrivbordet och då hittade jag en "skoldagbok" som jag brukade använda lite i 5:an och 6:an. Det var alltså som en dagbok där jag skrev om det jag gjorde och vad som hände i skolan under dagarna. Hade tyvär inte skrivit så mycket men det var riktigt roligt att läsa igenom den, för jag blev påmind om saker som jag helt glömt bort. Det är vid sånna här tillfällen som jag även önskar att jag var liten igen. Tänk det ända man gjorde om dagarna var att leka, man hade inte en massa problem och ingen hade hunnit bli falsk än alla var bara sig själva. Skulle faktiskt kunna tänka mig att vara liten igen, i alla fall för ett litet tag.

I den stora staden

Idag har det varit en väldigt mysig dag i stan i solskenet. Älskar verkligen att våren är här på riktigt. Först gick vi till gamla stan för att köpa ben & jerry glass gud så gott! Sen gick vi ner till vattnet och åt, det vara bara jag som var fet nog att ta 3 kulor, mindre kul när jag upptäckte att det faktiskt var så.
Sen runt 5 mötte jag upp Cassi och hennes kompis Malin, så köpte jag ett par skor och Cassi ett par skit fula solisar haha. Sen började vi åka hemmåt. Och här på landet går ju bussarna inte så ofta på kvällen så jag var tvungen att gå hem från stationen  men det var faktiskt väldigt skönt.






monday

Idag har vart en riktig mysig dag, både varmt och soligt. Var och klippte mig på mitt på dan, åkte sen hem en snabbis och tog en promenad till centrum med syster och handlade lite små grejer. Tog sen bussen till rondellen och köpte färg till en låda som jag ska måla (orkade dock inte göra det idag) och sen skulle vi knalla hem. Tog en liten sväng in på donken också för att köpa glass, men självklart var glassmaskinen trasig -.- min vanliga otur. Fixade käk runt 5 och åkte sen till friskis med mamma och tränade. Det var väl min dag det

Grattis!

Stort grattis till Therese som fyller 17 idag! :) hoppas du haft en underbar dag.




Idag har jag vart i täby centrum hittade tyvär inget, kollat på 21 grymt bra film och nu kollar ja på nån film på 3an.                 

Jag är duktig

Igår upptäckte jag att min mage var jätte fet, och kom på att jag måste börja hård träna till beach 09. Så imorse var jag på friskis med mamma, syster och Ann. Det märktes verkligen att jag var otränad men det var så himla skönt efteråt. Nu ska jag ta och äta lite lunch och sen ska jag sätta mig på baksidan i solen och läsa snabba cash. Om jag har tur kanske man kan få lite färg oxå :)

i love it

Det är strålande solsken ute, varmt och skönt och det har bllivit påsklov :) Vad kan bli bättre?
Idag i skolan gick dom runt och bjöd på påskgodis, vi hade fika på spanskan och matten var inställd så fick sluta tidigare. Har varit en riktig bra dag, det ända är väl att jag hade vinterjackan för jag har inte hunnit/orkat flyttat över allt från fickorna. Men jag lovar att idag var sista gången jag använde den jackan för i år, om det inte blir kallare igen vilket det inte borde bli ;)

gracias

Ikväll kom Ken hit för att sätta upp min spegel jag köpte för cirka 2 månader sen, tänk så snabb man lan vara xD Vi satte även upp min hylla som jag var tvungen att ta ner för att få plats med byrån. Nu är det bara handtagen till garderoben som är kvar och dom köpte vi för några år sen, men dom kommer antagligen inte upp ikväll heller...
En liten bild på spegeln slänger jag upp i alla fall.


"yo soy proffesora jonathan"

¡Hola!
Jonathan gjorde verkligen min dag idag på spanskan, antagligen många andras också. Våran lärare var sen men dörren var öppen så alla hade gått in och satt sig. Då Jonathan ställer sig vid tavlan och "leker" lärare. Det går inte att beskriva hur kul det var, men som man garvade :) Måste vart det roligaste som hänt den här dagen och kanske till och med veckan? Haha det säger väl allt.
Hade även vikarie på historian och han är så mycket bättre än våran ordinarie lärare. Vikarien från Göteborg har ju sina roliga små ordvitsar, eller roliga och roliga....

1:a april

1:a april och Z-dag idag = no school :) Har precis läst ut Jacob delen i breaking dawn, så nu måste jag tyvär ta en paus med den för jag måste börja läsa snabba cash som vi ska läsa på svenskan. Men den sägs ju vara bra så det är bara att hoppas på det och att jag kommer igenom den fort! Men nu ska jag nog ta och käka lite frukost. Ha en trevlig onsdag allihopa.


RSS 2.0