Suck...

Morgonens planer sket sig för jag låg och sov... Har istället suttit i mitt rum och pluggat. Det är med plugg den här helgen kommer att spenderas, och nu ska jag ta och återgå till mina böcker.

Medans jag kommer ihåg...

... wuss fyller 18 idag! Gratti grattis =)


haha lettland 08 xD minnen...


Piiiinsamt

Idag skämde jag ut mig på engelskan... och det var inte på det roliga sättet utan det var verkligen pinsamt, det var inte så kul. K-skolan var väldigt virrig idag, och gabriel var där istället för madde! kul att träffa han igen :) det var ju ett tag sen nu. Imorn är det i alla fall frdag om någon missat det ;)

Varför ska man alltid komma på något kul till den här raden?

Skönt att vara ledig idag =) Mindre skönt att det är engelska nationella hela dan imorn...

...

Hemma. Det vär kul i fjällen, mindre folk än vanligt i backarna så man behövde aldrig stå i kö till liften... men det brukar man ju ändå inte behöva då det alltid är llite folk när vi är där. Det märktes också att det hade varit väldigt kallt för det var mindre snö än vanligt. Även grymt skönt att glida runt i fula mjukis kläder hela veckan och inte behöva tänka på något :P Ledig från skolan imorn och det är najs =)




Fjällen here i come!!!

Imorn drar jag till fjällen med mamma och syster och blir borta en vecka, det kommer bli najs! :D


Hahahahaha vacker bild... noooot xD


Torsdag

Idag hade jag sovmorgon för första lektionen var inställd, det var najs. Idag började k-skolan, det var kul. Blev massa snack om gammla minnen med cassi =). Sen har jag också vart uppe på vinden och plockat ner skidorna.

Det är inte så kul...

Det ända jag har gjort hittills den här veckan är att vara i skolan och sen plugga i stort sätt hela kvällen. Not fun, inte så kul att läsa heller. Jag längtar till lördag =)

Can't wait!!!!!!!!

Det är nu iväg skickat. Inget mer jag kan göra utom att vänta, till typ i maj? Hoppas jag får veta tidigt. Jag vet i alla fall att det kommer att bli GRYMT!!!!! :D

AVATAR

Va i kista ikväll med cassi, mycket trevligt :D ♥ Köpte lite små grejjer, käkade och kollade på avatar. Jag tyckte den var sjukt bra =) Sen behövde jag åka bussen runt halva väsby och frös om tårna hela tiden, de va ju lite wierd... Nu ska jag i alla fall sova och sen blir det till att plugga imorn, har 2 prov nästa vecka suck...


7 januari

Skolan började idag och det suger! Det här jullovet måste ha varit det kortaste jag varit med om!!! Det var helt enkelt för kort. Man gjorde inte så mycket i skollan heller. Sen när jag skulle hem stod jag ute och väntade på mamma i ungerär 25 minuter och såg 3 bussar åka förbi. Varför gick jag inte in då? Jo det var så enkelt att det alltid kom någon fin liten vän som jag höll sällskap istället för att bara stå där inne och glo ;P

3+4 januari

Gårdagen började med att jag mamma och syster var iväg och köpte nya skidkläader =) Sen åkte jag hem till elin där tjejorna väntade och så fixade vi mat, kollade på film och spelade kort. Kvällen fortsatte med uppesittarkväll här hemma med cissi och frida. Idag har jag inte gjort mycket alls, städat lite i rummet och kollat på tv. Det har vart en bra start på det nya året =)


Boooowling!

Idag var det middag och bowling i sollentuna med massa trevligt folk, det var väldans kul =) Sen jag kom hem har jag bara legat och slö tittat på film :P

Skön kommentar av emma om nyår:
emma: mins du 12 slaget?
jag: ja...
emma: då var ditt nyår misslyckat

kanske ligger något i det?

2010

Nu är det nytt år, hoppas att det blir bra. Kvällen igår var så speciell att det inte finns ett ända bildbevis. Men det var kul med härliga tjejer, inte exakt det nyår man ville ha men fortfarande bra. Dagen idag har spenderats som sådana här dagar ska. Mys i soffan framför olika filmer och mariokart spelande.


RSS 2.0