S.M

Sitter och kollar på slumdog millionaire, älskar den filmen =) ♥


28.

Idag var jag i kungsan och åkte skridskor med frida och cissi, sen fikade vi på espresso house. Det är vi som är dom sociala...

Alvin och gänget

Har precis kollat på alvin och gänget. Sjukt rolig film, ska ta och se 2an på bio snart... hoppas jag =)


26 december

Vad har jag gjort idag då? Jo först var jag i stinsen, när vi skulle åka dit åkte bilnycklarna ut ur min ficka och mamsen och papsen trodde dom hade blivit uppskottade. Pappa stod i snöhögen och letade efter dom i ungefär 1 timme för han va den ändå som inte fattade att dom inte va där. Hittade dom under bilen sen i alla fall. Sen var det kalkon middag hos kusinerna med massa film, bus och wii spelande. skoj, skoj =)

Jul 2009

Hoppas ni människor hade en bra julafton, det hade i alla fall jag. Började fundera på om jag ska ändra på min tradition vad det gäller julbordet. Men det blev inte så, mycket ska hända om nåt ska kunna slå mini köttbular,potatis och senaps sills såsen :P
Idag var jag och tha family och fikade hos ann och paul, snöbollskrig på vägen dit och läskig snubbe när jag cassandra väntade på bussen för att åka hem. Roligaste julklappen var nog ändå ett presentkort på 251 kr haha dog nästan när ja såg det. Sen tänkte ja bara säga att den svarta wii konsollen är skit cool =) en till kontroll inhandlas imorn =)
Min familj är tråkig, alla ligger och sover och jag är inte trött. Pallar man gå tillbaka till tvn och spela mariokart? nää skulle inte tro det...




Bara för att jag har tråkigt...

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att det blev jullov!!!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Soooov


Vad gjorde du för 15 min sedan: Nåt på datan...

Det sista du sa högt: Rött, orange, gul, grön, blå, lila

Det senaste någon sa till dig: regnbåge


Vad har du druckit idag: apelsin juice


Vad var det senaste du åt: ischoklad


Vad var det senaste du köpte: julklappar till kusinerna 


Vad är det för färg på din ytterdörr: blå


Vad är det för väder hos dig nu: snö på marken


Godaste glassmaken: hallon sorbet... i alla fall på sommarn


Tror du på kärlek vid första ögonkastet: yes


Sover du tungt: bra fråga


Drömmer du mardrömmar: nix

Favoritklädsel: mjukisar


Favoritlåt just nu: 21 guns - grenn day... har blivit smått beroende på sistone


Vad ser du om du tittar till höger: en vägg


Vad ska du göra härnäst: svara färdigt på frågorna


Höger eller vänsterhänt: höger


Humör just nu: uttråkad


Favoritgodis: choklad


Kläder just nu: mjukisar och linne


Sommarplaner: inga än så länge


Hur många kuddar sover du med: 2


Spelar du något instrument: nej


Morgon eller nattmänniska: natt

Är du kittlig: mm


Snarkar du: nej


Stjärntecken: lejon


Äckligaste insekten: alla?

Längtar du mest efter just nu: Irlaaaaaaaaaaaaaand! =) väldigt långt dit man kan inte hjälpa det ;)


Galet

Det är helt galet att det redan gått en vecka sen irländarna  åkte hem... tiden går så jäkla fort nu för tiden. Som det ser ut nu kommer vi åka dit i mars men kan lika gärna bli april. Här kommer en liten film med bilder som rebecka gjort =)


21 december

Idag var det sista skoldan för det här året och julavslutning är det imorn. Det var många som var borta idag så det blev mest chill och en massa pepparkakor till mig =) haha olivia fattar i alla fall ;)
Sen blev man tvungen att sitta och vänta på tåget i 40 minuter också, hade ingen att snacka med och ipoden dog efter 20 minuter...


4 advent

Idag är det 20 december, galet att det bara är fyra dagar kvar till julafton. Idag var jag först hos cissi där hon hade lite julfika och julklappsutdelning, det var trevlans det =) Sen åkte jag hem till kusinerna där det var lite födelsedags firande för linda och pappa, så grattis till er igen ;) Nu sitter jag i soffan och kollar på cayote ugly och mina tår är jätte kalla trots att jag har mina mys tofflor på mig...  


...

För ett år sen låg jag på en strand i costa rica och solade och hade det mysigt med härliga människor. Men idag ska jag åka in till staden i kylan och försöka hitta julklappar. Fast det är ju i och för sig väldigt mysigt med snön =)


Friday

Det är fredag idag och det betyder helg=) Sista helgen på året för på tisdag blir det jullov, de e galet sent. Efter engelskan kändes det som att man skulle få lov redan då men så var det ju inte. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll... eller jo det blir nog en mysig hemma kväll.


It was friday night!


Snöig torsdag

SL funkar inte så fort det kommer lite snö, man tycker ju att dom borde löra sig något varje år men tydligen inte. Idag var filosofin helt onödig, i två timmar satt vi och gjorde ingenting. Men lite skrattattacker fick men i alla fall... och inte så lite heller :P Till lunch var det julbord och det var minst 1000 gånger godare i fredags när vi åt det med irländarna (antagligen kände dom sig tvingade till att göra det bra då vi hade internationella gäster ;))
På engelskan dog jag typ av skratt tack vare att man har pontus, daniel, sebastian och johan i gruppen =)
Sen efter skolan köpte jag julgran med cassandra och morfar =)


Congratz!

Idag är det onsdag. och sl tågen fackade sönder imorse, nån som är förvånad? nää skulle inte tro det. Stod still minst 20 min i rotebro inte kul de inte, sen en stunde mellan norrviken och häggvik. Så gick av i häggvik och knallade i kylan till skolan för att inte behöva sitta fast på tåget längre än nödvändigt.
Hade typ bara matte idag, fett segt... fast slutade halv 12 de va fett naajs =)
Juste höll på att glömma, grattis till mamma och ken som fyller år idag!



15 december

Yeey idag kom snön! =) fett segt för irländarna som åkte hem en dag innan snön kom...
Idag var det rätt soft i skolan filosofin blev värsta flum (vad annars ska de va?) och engelskan va faktiskt kul.




Wat's the crack?

Grymt rolig helg med irländarna =) Fredag kväll var den roligaste lördag kväll sket sig allt (för oss under 18)
Annars var allt sjukt kul. Saknar redan irländarna, längtar som satan tills i vår då vi ska dit!









Lär väl komma upp lite bilder här allt eftersom dom kommer upp på facebook
 då jag inte tog ett enda kort på hela helgen....


Fan också!

Jag som ville vara med på jul uppvisningen på lördag. Ville ju träffa min, emma, cassi och gabriel (eller inte mim för hon är i egypten) de hade ju blivit kanon kul =) Fast lite skönt att slippa kaoset med alla ungar innan uppvisningen ;)


Haha 2 år sen...


Snart är dom här...

Woho ikväll kommer irländarna! Men jag ska tyvär inte ha någon hemma hos mig "/ Så får träffa dom först imorn i skolan....  kul att vi ska va i skolan när det är z-dag och alla ligger hemma och sover (utom dom som har mr dag då) men det ska nog bli kul i alla fall =) Kommer ju bli massa party för det är typ det ända irländarna vill göra ;)

Klantig eller vad?

Alltså hur klantig får man bli?!!!! Jag och Emilia hade suttit och gjort en rapport i nästan 1 timme. När vi skulle börja klistra in diagrammen (som Julia och Fanny gjort) så råkar vi (jag) stänga ner fel word dokument. Klantiga som vi är hade vi inte sparat något så allting försvann! Hur irriterande som helst! Så nu har jag i alla fall fixat färdigt allt igen och precis skickat det till Emilia så hon kan kolla igenom allt och ändra om det behövs =)
Nu ska jag bara fixa det sista på engelska läxan och sen kan jag softa resten av kvällen/ eftermiddagen =)


Längtar tillbaka...


The last song



Den här filmen verkar så himla mysig och härlig, måste se den när dem kommer ppå bio! Funderar på att låna boken också ;)

Pepparkakor

Idag har kussarna varit här och bakat pepparkakor. Men jag var inte direkt taggaad så jag åt mest deg och gjorde skulpturer :P haha... i alla fall va de en rätt chill dag, pluggade lite också. 4 dagar kvar nu, det kommer bli kul =)


Typ ett år sen... men såg väl likadant ut idag :P


Hårspray

 



Ikväll har jag vart och sett musikalen hairspray på china teatern. Den var riktigt bra och värsta feel-good känslan man fick, satt med ett stort fet fult leende på klistrat i stort sett hela tiden. Skulle faktiskt kunna se den igen, men istället sitter jag här och försöker ladda ner filmen, blev riktigt taggad på att se den. Men det går segt.... väldigt segt.


Halmstad 04 ♥






Saknar...


Jag är beroende...


:]

Det märks i ishallen när det snart är jul. Det står en julgran utanför vaktmästarna. Samma gammla jullåtar spelas från stereon när alla tränar på deras julprogram. Jag älskar jullåtarna men man är ändå så jädra less på dem för det är alltid samma låtar som är med på avslutningen och det är aldrig någon skillnad.
 



Favorit jullåten som aldrig vart med på en jul avslutning...


15:52

Halloj, jag har mycket att fixa ikväl... eller det är inte mycket men det kommer att ta lång tid. Måste städa mitt rum och det är inte lite, läxor till imorn och sen ska jag ju ner till ishallen också. Juste om exakt en vecka landar Irländarna på skavsta. Det ska bli kul det =)


2 december

Ikväll var jag på julmingel på stureplan, det var faktiskt rätt så nice. Man fick en liten inblick hur det faktiskt kommer att vara. Och just nu är jag så jävla taggad på att åka, men det kommer ju att dröja ett tag. Kom hem lagomt till gray's och tyvärr sista avsnittet för säsongen :( Men nu ska jag ta och hoppa ner i sängen.

RSS 2.0