Måndag

Jag hatar matte! känns som att ja kan det i skolan men så fort ja kommer hem och öppnar boken för att hinna ikapp kan jag plötsligt ingenting :S Jag kännde mig som ett mobboffer på psykologin då alla vid mitt bord var sjuka eller nåt "/ Fast flyttade sen till det överfulla bordet :P

-

Nu ska jag bara ladda ner vlc media player så kan jag kolla på hannah montana the movie för 4:de gången :):P

GRATTIS!

Idag fyller en av mina bästa vänner år, stort grattis på 16-års dagen cassi! :)


Haha snacka om länge sen, men kommer fortfarande ihåg!


Idag är det torsdag och imorgon fredag

Jag känner mig värsta stolt, både igår och idag gick jag till skolan från häggvik med Emma, Tess och Linnea. Väldans skönt faktiskt förutom att de började regna igår efter halva vägen.
Skolan idag va rätt chill, psykologi i 2 timmar då vi läste upp lite berättelser och inte så mycket mer, spanskan va rätt soft, retoriken va kul och engelskan helt okej. Hade lite kul med Nayhara på lunchen också, ingen bra bild men.. :)


Hur kan han göra så? :O

Idag var det en riktig skum buss chaufför i skolan. Eftersom alla slutar samtidigt och oftast ska med samma buss blir det ju helt kaos. Så när han inte längre släpper in några fler öppnar någon mitten dörren ooch alla försöker pressa sig in vilket resulterar sig i att han inte kan stänga dörrarna. Han ber dom då att gå av så han kan stänga dörrarna och åka vidare, men självklart är det ingen som går av så efter ett tag tvingar han alla på hela bussen att gå ava och säger att inga fler bussar kommer att stanna vid skolan. Så däe stod man i regnet och fattade inte hur han tänkte. Började sen knalla mot edsbacka som många andra, inte så kul de inte. Hade i alla fall trevligt sällskap hela vägen hem :)


Hej

Idag är det måndag, första dagen jag gick från 8.20 till 16. Fast retoriken var as najs, jag tappade bort mitt busskort i torsdags så nästa tisdag kan jag inte åka nånstans om jag inte får ett nytt. Två stenar har även losnnat från mina peace örhängen inte kul det inte. 

03:41

Nu har jag nördat några timmar på youtube. kollat på blue water high som gick på sommarllovs morgon för massa år sen och iCarly som jag fastnade för i usa, sjukt rolig serie och nu ska jag sova.

-

Jag är sur för att jag inte ska på coldplay ikväll

Hemma

Landade i lördads morse och har helt fel dygnsrytm för tillfället. Blev tvingad att packa upp väskan idag.... hatar att packa upp, har sen bara kollat på lite film och vänner imorn ska jag kanske se harry potter och halvblodsprinsen.
USA var väldigt roligt med massa sol och värsta regnskurarna (den längsta höll på i några timmar och man kunde knappt se vägen framför sig). Har bland annat vart på disney land, universal studios, kennedy space center, sea world, badat med delfiner och badat och solat en massa.

RSS 2.0