Tråkig torsdag

Skola idag var som vanligt, hade engelska prov och de kändes rätt bra men man vet ju aldrig. Fick även till baka histooria provet är rätt så nöjd eftersom jag inte pluggat så himla mycket. Sen var det k-skolan kul som alltid :) Sen var det träning som var bajs tråkig, nu har jag precis städat mitt rum och ska snart sova.

Onsdag

Skolan idag var väl som vanligt (bild och spanska), men sen hade vi engelska nationella på resurstiden. Det var uppsats delen och inte kul alls. Jag som många andra tyckte att ämnena var lite konstiga, det var film och det var svårt att komma på nåt bra att skriva. Tyckte inte att det gick så jätte bra men det är bara att hoppas på de bästa.
Nu ska jag plugga lite till engelska provet vi har imorgon, det är gramatik och massa verb fy vad tråkigt!

090127

Skola idag då, först avr det kursmässa på mentors tiden kom fram till att jag kommer få ppanik med att välja vad jag ska läsa i 2an och 3an :S Lite senare var det ju då historia provet, gick inte så jätte bra men vet att jag kommer få G iaf. Kunde ju liksom alla G-frågor så det skulle ju va konstigt om man inte klarar då.
På kvällen var det ishallen som vanligt. Hade först k-skolan och det var kul som vanligt :] sen var det så att jag skulle ha "paus" i en timme innan träningen började. Första halvtimmen satt jag och snackade med lite människor som skulle testa och tog lite kort på mina skridskor, ja så kul hade jag... nooot! Sen vid halv  9 kom Emma. Skulle ha börjat träna 9 men testet var över en halv timme försenat så runt 9 bestämde vi oss för att strunta i träningen. Det var ju i för sig skönt att silppa träningen men väldigt slöseri med tid att sitta i ishallen i en timme för att vänta på att åka hem :P  

Plugg dag?

Idag har jag då vert ledig, väldigt skönt :) men dagen blev då inte som jag tänkt mig, hade planerat att sitta hemma och plugga hela dan till historia provet imorn. Hemma var jag men det blev tyvär inte mycket pluggande "/ hade hoppats på mycket mer då jag knappt fått in nåt i skallen. Ska ta och försöka plugga lite mer nu innan 90210 börjar :) och sen har jag ju håltimme imorn innan provet också, hoppas att det går bra till slut. Men nu måste jag sluta skriva så jag får massa  tid till att plugga nu.


Helgen

I lördas var det först öppet hus i skolan, va där i typ två timmar. Sen åkte jag hem och städade och pluggade historia, kvällen spenderades framför tv/ data inte så jätte kul men..

Idag var det först träning och sen åkte jag in till stan, kom precis hem och orkar inte skriva nåt. Men det bästa är att vi är lediga imorn, fy fan va skönt de ska bli!

-

Idag var det då MR-dag i skolan. Det var några före detta nazister som var där och snackade om deras liv och så. Vissa av föreläsningarna var så himla sega så man nästan somnade, men en kille var riktigt skön så det var bra att han va sist. Vi lekte även hela havet stormar, det var riktigt kul :]
Hade k-skolan idag också med Cassi och Gabriel, vill bara säga stort grattis till Cassi som klarade av att komma dit idag xD var kul när min och Gabriels grupp lekte "vad finns i skaferiet" Men Cassi var nog inte lika glad då hon hade minst dubbelt så många ungar som vi :P 


17/1

Har typ inte gjort nåt idag, har verkligen inte orkat. Försökte plugga lite på historian men det gick inge vidare "/ Läste ljudet av ditt hjärta som är så mycket roligare än att plugga historia. Har även suttit och lyssnat på massa disney låtar idag, och man kan ju då säga att bumbibjörnarna blev min favorit :)

-

Förs vill jag bara säga att det är sämst att vara sjuk när det är helg!

Tidigare ikväll satt cassandra breve mig i sängen å så sa hon "om de här hade vart en vanlig vecka hade vi vart uppe och åkt skidor nu" ja ba nej, vi hade vart i stugan och packat för att åka hem imorn. Det var i alla fall as kul då, men man var antagligen tvungen att se hennes min för att fatta det roliga.
Hoppas att vi åker upp några dar på sportlovet! Men det verkar inte som att det kommer bli av :(

 

Torsdag

God morgon :) Sitter här i sängen och har värsta sovmorgonen idag! sket i idrotten i morse för vi skulle bada i isvak och jag e förskyld, sen har jag hål på engelskan och sen e de ju lunch i vanliga fall. Så börjar inte förren 12:40 idag, de e niiice :] Ajahar bara två lektioner sen, spanska och historia, sen hem och lite senare ner till ishallen för att träna k-skolan struntar nog i träningen sen efter ;)

Ha en bra dag allihopa, ska nog ta och käka lite frulle nu.

21:37

Dagen har vart ganska skön idag, först bild då vi gjorde djur i lera de va kul :P Sen lunch de va spagetti å köttfärssås men käkade fil för att ja har så himla ont i halsen. Spanska sist som vanligt, vår lärare var ute och snackade betyg med några så jag satt och ritade istället för jag orkade verkligen inte göra nåt. Åkte sen hem och gjorde ingenting. Har bara suttit vid datan och tv:n hela eftermiddan/ kvällen. Ska snart börja läsa ljudet av ditt hjärta, älskar verkligen dom böckerna :)

13/1

Dagen idag har väl vart helt okej, först skrev vi en uppsats om boken vi läst och det gick verkligen sämst. Sen skulle några snacka om den så hade då hål i ungefär en timme stog då vid datan med Emilia. Sen var det levnadslära händer inte så mycket där mest bara sitta och softa. Sen var det ju då det älskade hålet i 2 ½ timme. Käkade först i skolan sen åkte jag Elena, Nikie och Malin iväg för att fika, det var jätte mysigt :] Sen var det ju den avskyvärda historian i 2 timmar. Och bara för att ingen hade gått till mentorstiden innan lunchen var vi tvugna att ha den efter lektionen! Fick även schemat till öppet hus nästa lördag, sen är vi ju lediga på måndan efter och det är sämst att dom kallar det för ÖH-komp för vi hade liksom vart lediga ändå! Blir ju inte så glad när man får veta sånt. Men nu ska ja snart äta och sen ska ja åka till ishallen och träna k-skolan.

En dag på stan

Idag var jag då i stan med Cassi :) Sjukt länge sen vi sågs nu. Åkte in vid halv 1 eller nåt. Hon skulle köpa nån tröja så vi sprang runt och leta efter den överallt men självklart fanns den inte kvar så de fick bli en annan. Sen vid 2 vart jag sjukt hungrig etersom jag inte ätit nåt sen frukosten halv 8 imorse. Så vi drog oss mot mcdonalds där vi sen satt och snacka hur länge som helst, hur trevligt som helst. Gjorde ett studiebesök på butrics också, det var galet kul. Sen vart de en massa strul när vi skulle leta efter en bankomat, orkar inte skriva nåt mer men det var i alla fall en skojig dag!





Och imorn e de då skola igen... pallar verkligen inte. Och självklart har jag ju inte läst mina 50 sider idag och kommer knappast göra de innan jag somnar heller. Så ska ta och försöka att läsa lite på håltimmen imorn, sjukt tråkigt ja vet men tyvär så måste jag "/

natti natti allesammans :) 

Twilight :)

Dålig uppdatering dom senast dagarna, men har inte haft nån ork att skriva och det har inte hänt så mycket.
Idag var det då träning och k-skolan på morgonen, och det var bara madde som var där, så ni kan ju gissa hur mycket jag och Emma tränade :P Och det var sjukt mycket ungar på k-skolan så jag och Emma var tvugna att stanna kvar och hjälpa Mim och Madde med dom, men det gjorde ju inte så mycket för man fåår ju betalt :)

När ja sen kommit hem och käkat lite skulle jag läsa lite i boken eftersom jag inte följt planen alls, så nu måste jag läsa 50 sider imoron och på måndag! ska försöka läsa lite ikväll också. Han läsa ungefär 10 sider innan jag somnade vilket var väldigt skönt. Vaknade sen vid 3 tiden av att jag fick ett sms, jag brukar aldrig ha ljudet på men av någon anledning hade jag det då. Gick i alla fall upp till tvn och kollade på Harry Potter.

Sen vid 5 åkte jag och Emma till kista för att kolla på Twilight :) och den var verkligen hur bra som helst! Längtar redan tills 2an kommer ut :)

Nu ska jag försöka läsa lite och sen sova, måste upp tidigt för att åka till den jävla ishallen. Pallar verkligen inte med det nu.

Onsdag 7 januari

Nu har man då avklarat första dan i skolan det här året, och det var rätt nice. Det var jätte kul att träffa alla igen :) även fast jag inte såg halva klassen. Inga jobbiga lektioner heller, sen hade man ju sovmorgon och så slutade man tidigt. En perfekt dag att börja med :) Nej, nu borde jag ta och försöka läsa lite i boken, räknade ut igår kväll att jag måste läsa 23 sidor om dan för att hinna läsa ut den. Kommer aldrig klara det! Skulle ha gjort som jag planerade och läst ut den på semestern, men självklart orkade jag inte läsa den då.

-

Imorn är det ju då skola, och för att jag ska ärka gå up måste jag verkligen sova nu. Men man är ju liksom inte trött strax efter 11. Och innan jag satte mig här efter att ha fixat färdigt mig för natten lovade jag mig själv att stänga datan senast 11! men det sket ju sig, kommer antagligen sitta här ett tag till och sen ska jag börja på engelskaboken som ska va färdig om en vecka tror ja. Har lite panik eftersom jag är jävligt seg när det gäller att läsa på engelska, men det är bara att hoppas på det bästa ;)

nattinatti

Hatar

Jag hatar verkligen att jag flegnar så jävla mycket! Seriöst det finns inte ett enda ställe där jag inte flagnar. Ändå smörjer jag in mig varje dag, och där det är värst flera gånger dessutom men det hjälper inte. Snart kommer jag va lika blek som jag va innan vi åkte. Det är verkligen inte kul.
Nog om det nu, har precis sjungit singstar disney med cassandra kul kul. Jag gillar verkligen dineylåtarna :) Dom e rätt mysiga att sjunga, och det hjälper ju också att jag aldrig glömmer när Jesper, Jonatan och Sebbe sjöng nere vid polen den där kvällen :)

Död dag

Dagen sket sig verkligen! Ringde till cassi vid halv 1 tror ja för att vecka henne, men inget svar fick man -.- ringde lite senare hon svara å tappde telefonen så ja la på, lyckat! Sen dog hennes batteri, så de blev inte av idag heller!

Idag har jag då nördat vid datan och kollat på mr bean med pappa och syster, nu ska vi tydligen duka för att sen käka. Och kan ni gissa vi ska äta fisk igen, själv tycker jag att vi äter fisk hela tiden! Hoppas ni har haft en bättre dag än jag :)

no man, no man, yes man!

Idag var jag i stan med Linnea och vi kollade på yes man, den va kul. Sen käkade vi i kungshallen, mycket gott och trevligt. Vi pratade om allt möjligt, och en hel del om semestern. Köpte även två tröjer på rean också.
Imorn är det sista dan på lovet, ska antagligen va med Cassi om hon vaknar dvs ;) Sen är det tillbaka till skolan och man kan väl säga att ja inte längtar till baka. Orkar verkligen inte med plugget just nu, det ska i alla fall bli kul att träffa alla igen eftersom jag inte träffat dom flesta sen innan jag åkte.

Första söndan 2009

Idag var det meningen att jag och Cassi kanske skulle ses på eftermiddan eftersom hon brukar sova till 3, 4 nånting. Men hon vaknade nu! Så orkar inte åka iväg och träffa henne, får bli en annan gång. Imorse kom Ken hit för att fixa våran bil som har vart helt knäpp ett bra tag nu. Har även monterat ihop våran motions cyckel vi köpte för snart en vecka sen, bytt lite lampor och fikat med mamma och Ken. Har varit trött idag också, så ikväll ska jag kolla på film tror ja...

Lilla julafton

Idag har jag varit hos kusinerna för vi hade nämligen lilla julafton ida :) Det var trevligt, och självklart sprang Linda och Aenyi runt i lägenheten och skrek på varandra, trodde jag skulle bli galen! Linda gick även runt och kramade mig hela tiden. Fick pengar av mormor och tidigare i veckan fick vi våra presenter av morfar som va en nyckelring där det står Caroline och pengar. Föredrar alltid morfars present mer än mormors bara för att det är mycket mer. Sen var det ju Ulf och Ken kvar och dom hade varit så lata så dom inte ens fixat nåt åt oss?! Tyckte det var dålig stil, men vi får väl det nån annan gång :P Det var iaf kul och en lyckad dag.

Costa Rica <3

Tänkte att jag nu skulle lägga in bilder från semestern.

Bussresan från San josé till Arenal:

Vi stannade till på en kaffe odling

 
och en vulkan


och vi såg leguaner.. och till slut var vi framme i Arenal

Arenal:
 
Gick ner till ett vattenfall där vi badade


Såg söta näsbjörnar


Gick på hängbroar i en regnskog då det regnade konstant i 2 ½ timme


Gick till foten av vulkanen Arenal som hade tre utbrott när vi va där


Ivan, jag och Cassandra

Sen åkte vi vidare till Monte Verde. Jag, mamma, Annelie, Lars och Olivia fick stå och vänta i en timme på en grusväg för att våran bil gick sönder, så där fick vi stå och vänta medans alla andra fick slappa på detta ställe
 

Kom till sist fram till Monte Verde där vi gick i regnskog igen, och det regnade minst lika mycket som förra gången. Sen åkte vi en Canopy tour vilket var väldans skoj :) Hr tyvär inga bilder från det nu "/ Och sist gick vi i en sista regnskog med hängbroar utan regn


ÅKte sen vidare till Tamarindo för efterlängtad sol och värme :)
   
  
Sen hände det ju en massa andra saker också, som alla basket och vollyboll matcher :) Men har inte hittat en enda bild från det -.-

Sen åkte vi ju tillbaka till San José också


Joel och Jonatans hår


Cassandras sko va på vift :P men tror hon håller den i handen XD


Madde K, Madde B, Björn och Ove vid stället där vi skulle ha käkat


Men alla tyckte maten såg så jävla äcklig ut så vi köpte med oss massa chips som vi åt på bussen.
Då jag och Jesper började kasta massa chips på varandra också. Kul var det iaf :D

Vi åkte hem sen på morgonen den 27 för att landa på arlanda den 28 på morgonen. Men vi missade planet från New York så vi kom hem lite senare på kvällen. Sen var det ju Jonatan som inte fick åka hem för att hans pass hade blivit snott, så han kunde inte åka hem fören den 1:a januari så hans pappa Ove var snäll och var kvar med han nere i San José dom där sista dagarna.

Det här var väl en snabb genom gång om lite vad vi gjorde, men det var så mycket mer skoj som hände som jag inte orkar skriva om. Vill bara säga att jag älskar Disney kvällen och alla gånger vi kollade på film och somnade inne hos the J-boys :)
Kommer häller aldrig glömma första dan när Madde K trodde jag fick astma anfall i bussen XD eller mitt och Joels cola krig sistadan :P som slutade med att han, Jesper och Cassandra va emot mig -.- dom kastade ner mig och min handuk i poolen hela tiden, och det var vid 5 när alla andra redan lämnat in sina handukar, haha men det var iaf kul och det är ju det som är det viktiga :)

2009

Nu håller jag på att ladda upp bilderna från semestern :) så lägger upp dom här senare ikväll eller imorgon.

Idag har jag varit i kista c och stinsen. Var där med mamma och syster och så åt vi lunch med Ann. Lite allt möjligt fick följa med hem idag :) Och mamma köpte världens mysigaste tofflor till mig :) Tack så jätte mycket!




Har varit trött hela jävla dan så ska ta och chilla resten av kvällen och försöka gå och lägga mig tidigare än vanligt, nu hur det ska gå till ;)

RSS 2.0