Läskigt

Idag var det en tjej som blev knivhuggen i bollstanäs vid en busshållsplats. Fattar inte hur folk tänker när som gör något sådant.

Idag var det en chill dag i skolan, hade sovmorgon till 12.40 och lektionerna var onödiga. Nu har jag precis skickat in utö rapporten och ska fortsätta plugga till provet imorgon.

Till middag idag käkade vi grillkorv med potatis sallad och satt ute, så det kändes nästan som en liten mini picknick.

Flygplatser är härliga

Efter att ha kollat på stockholm-arlanda tycker jag det verkar fett kul att jobba med något på arlanda. Eller varför inte pilot? Och visste ni att jag älskar att vara på flygplatser? Det är nåt speciellt med det, man vet liksom att man har en spännande och rolig resa fframför sig. Och så är det rätt kul att gå runt i alla butiker och kolla vad som finns ;)

And so the lion fell in love with the lamb


Igår blev det donken käk till middag sen cykel till rimi för att köpa chips och sånt, grey's och twilight.
Idag är mitt mål att skriva färdigt alla påbörjade uppsatser, får väl se hur det går.

Långhelg!

Tänk det är redan helg igen! :) Blir verkligen glad över sådana här korta skolveckor.
Gick nog rätt bra på nationella igår, det som förvånade mig mäst var att sista uppgiften var exakt samma som vi hade i nian förra året. Har jätte mycket plugg som jag måste göra nu i helgen, men ska i alla fall ta en dag då jag inte pluggar nånting.
Ikväll blir det förmodligen donken mat eller något annat onyttigt sen blir det att kolla på film och äta massa mer onyttigt ;)

Duktig man är...

... När man knappt har öppnat boken till matte nationella imorgon, och nu är jag galet trött så ska ta och sova. Får väl ta och kolla igenom allt på väg till skolan imorgon.

Hannah Montana



När man sett filmen blir man beroende av att kunna dansen

Helgen

Den här helgen har varit grymt bra. I fredags var det rix fm med Linnea, mkt roligt. I går var jag med Cassi då det blev schopping, hannah montana, turister, norrmän, donken, Niklas och Cribbe, turkar och massa garv. Idag var det systers konfirmation så gick till kyrkan där jag inte vart på två år, träffade lite rolit folk där och sen kom hela tjocka släkten hit. Nu ligger jag bara efter sjukt mycket efter i min plugg planering men thats life.


Är hon stark eller vad? :O

Freedag!

Friday i'm in love :)
har mycket som ska göras och inplanerat, men det ska bli skoj.
Trodde jag skulle dö av hunger idag bara för vi hade lunch en timme senare än vanligt, är inte så mkt men den timmen gör stor skillnad. Orsaken till det var i alla fall att det var några som jobbat i Colombia med att hjälpa till i de oroliga områderna och så där. Det var faktiskt rätt intressant att lyssna på, men gud så hungrig jag var. Men det löste sig med  att käka massa tacos och nacho chips till lunch ;)

att göra innan lovet

  • bok resension
  • utö rapport
  • kurs prov i matte
  • svenska fördjupnings arbete
  • naturkunskaps prov- miljö
  • historia prov- 1:a och 2:a världskriget, mellan kkrigs tiden och rysska revolutionen
  • seminarie + svara på frågor till levnadsläran

och allt detta på mindre än en månad suck.....


-


DISNEY CHANNEL I MITT HJÄRTA <3

Onsdag

Va i skolan idag, började med matte i 2 timmar då vi hade geometri, fortsatte sen med samhäll och spanska som va rätt soft. Sen hade vi 2 timmar matte igen! Fast denna gången hade vi grafer och sånt..vi måste alltså ha 4 timmars matte på onsdagar bara för att vi ska hinna göra klart till kurspprovet. Så slutade halv 4 istället för halv 2 idag, fast våran lärare är väldigt snäll för hon dick iväg och köpte choklad till oss :)
Nu ska jag ta och läsa ut snabba cash och sen senare ikväll är det grey's :)

långhelg

Det har varit en riktig långhelg den här veckan, som började med valborg som var mys. Igår hade vi z-dag och idag stannade jag hemma för jag e förskyld. Nu måste jag fixa svaren på dom sista frågorna till historian.

-

Tror jag har fått en ny favorit resturang inne på söder. En mysig thai resturang vid namn koh phangan, riktigt mysig var den och det kändes som att man faktiskt var i thailand :)


RSS 2.0