pankaka me jordgubbssylt :)

Nu är det snart dags för utröstningen i idol, hoppas att Sepideh åker ut....

idol

Har inte gjort så mkt idag, försökte läsa lite i svenska boken men det gick inge vidare. Den är verkligen JÄTTE dålig, övärlden heter den i alla fall. Men jag blev mäst sittande vid datan :P

Nu är det i alla fall idol :) och imorgon ska vi åka till Gävle

regn, regn, regn

Idag har det regnat hela dan, nt kul. Åkte in till stan vid 12 med mamma å Cassandra, gick runt lite å köpte en kofta på salt och en present till Malin. Sen käkade vi lite på donken å när vi kommer ut därifrån har det börjat regna. Vi gick från hötorget till birgerjarls gatan 104 där skating ligger för ja behövde nya tränings tights, regnade hela vägen dit. Tog sedan tunnelbanan till Högdalen för att möta upp malin å fika i regnet. Sen var det dags för att spela bowling som jag inte har gjort på år och dar. Då kom även Zlatko dit med Alexander :) även Andrej kom lite senare. Spelade i ungefär en timme åkte sen hem till dom fär stt äta middag.

När vi väntar på at maten ska bli färdig kommer Sahsha hem och han hade vurpat med cyckeln på väg hem från jobbet. Bromsarna hade slutat fungera i nån backe så han hade kört rakt in i ett cykelställ och hela överarmen hade svullnat upp. Så han och Zlatko åkte iväg till sjukhuset för att kolla så att allt såg bra ut.

Vi började äta och det blev morots soppa med chorizo chips till förrätt sen lasagne och det skulle ha blivit äppelpaj till efterätt men den skulle Zlatko ha gjort men han hann inte innan dom åkte iväg och vi orkade inte göra den så det fick bli glass istället. Och allt va jätte gott :)

Både jag och Malin fick en försenad födelsedagspresent, hon fick en vatten karaff och jag lite grejer från the body shop :) hon fyller år i februari å jag i augusti, men bättre sent en aldrig ;)

Strax efter 9 började vi gå mot älvsjö för att ta tåget hem, rägnande fortfarande skit mycket så ja kände mig som en dränkt åsna när vi kom fram ;) Men det var iaf en jätte trevlig dag, och måste få se Alexander snart igen han va jätte söt! Ska lägga upp nåra bilder imorn tror ja, orkar inte göra det nu.

natti natti :)

igår, idag, imorn

igår va jag i stan med Cassandra, vi skulle se en förhandsvisning på filmen elegy. Den var verkligen sämst, tyckte den va sjukt dålig! Innan gick vi runt lite, fikade å träffade Kevin å Robin E frän idol :) men det hade vart bättre om det hade vart Robin Bengtsson istället ;)

idag hade jag först träning vilket gick väldigt bra. Sen skulle ja klippa å färga håret. När det va klart satte jag av mot stinsen för att hämta min ipod :) nu är jag hemma igen, har käkat å diskat upp efter middan. Så nu sitter ja å laddar ner massa låtar till ipoden :)

imorn ska ja in till stan med mamma å Cassandra för vi ska hälsa på vår sjukt söta syssling Alexander som e 4 ½ månad gammal :)


när han va sex veckor gammal :) <3

ÄNTLIGEN!

Kom just på att dom ringde från ONOFF tidigare idag och sa att min ipod har kommit! :) så jag ska åka å hämta den nån dag i veckan :)

måndag med elin & linnea

Idag hade jag först träning somgick åt helvete "/ efteråt skynda ja mig hem för att åka te stan me elin å linnea :) de va mkt trevligt. Gick runt å så fikade vi lite :)
När ja sen kom hem för att käka midda hade pappa ätit upp allt för han trodde jag redan hade ätit -.- så ja tänkte värma potatisbullar men vi hade ingen lingonsylt så de blev nt heller av, de slutade med lite pyttipanna nt favoriten direkt men det fick duga.


tyckte att spöket va grymt söt så va tvungen att ta kort på den ;)

gossip girl

Ville bara säga att jag ÄLSKAR gossip girl! :)




tråki lördag

Så himla sköönt det ska bli me lov :)
Idag har jag inte gjort någonting "/ va i ishallen mellan 2 och 4 annars bara tagit det lugnt.

ingen rubrik

GRATTIS EMMA SOM KOM 2:A PÅ TÄVLINGEN I HELGEN!



fredagen den 13?

Dagen började med att jag försov mig ooch vaknade 25 minuter innan min buss går så fick stressa ihjäl mig för att hinna. Skolan rullade på som vanligt, hade simning på idrotten va ganska skönt faktiskt. Men trodde att vi skulle ha klädsim idag men de va det inte, så jag hade med mig massa kläder helt i onödan "/
Sen när ja skulle hem var tåget försenat så ja missade min buss med 1 minut och måste vänta 20 minuter på nästa, det är inte min dag idag!

Idag är det k-skolan oxå, det ska bli kul :) men har träning direkt efter, orkar verkligen inte gå men måste nog göra de endå.




-

Skola idag då, började med samhällsprov i 2 timmar. Och det gick verklihen skit dåligt! Sen var det matte och då fick vi tebaka våra prov som vi gjorde förra veckan fick MVG så då kändes det genast mkt bättre :) Efter lunch var det film på spanskan väldigt nice. Sist va de engelska å då skulle vi skriva nån uppsats "/ gick väl  helt ok.

Restan av dagen har ja spenderat framför teven, och vi har inga läxor den här veckan :)


bjuder på en bild på sötaste Elin också

plugg & träning

Dagen började riktigt dåligt med att ja kom en halvtimme för tidigt till träningen -.- så ja hade kunnat sova en halvtimme längre, snacka om att ja blev sur när ja fick veta det. Men träningen var endå skön för vi hade Annelie och då kan man leka öite på isen :P

Resten av dagen har gått åt till att sitta vid datan och plugga på samhällsprovet till imorn. pusshej leverpastej

lördag kväll

Kvällen spenderades först framför teven med familjen morfar å monica, de va trevligt. Vi kollade på stjärnor på is som inte är speciellt kul men kollar endå, sen såg vi på Svensson Svensson, de e verkligen min humor de ;) vi åt även mumsig äppelpaj me vaniljsås och massor av godis :).

Och nu sitter ja me syrran å driver me hennes vänner på msn, de e VÄLDIGT underhållande, speciellt eftersom ja måste upp tidigt imorn för att åka till ishallen och träna. Orkar inte men har tyvär inget val. Hoppas att de gick bra för alla på tävlingen idag också, kanske får veta de imorn.

Men nu ska ja nog fundera på att gå å sova.

/ C


första inlägget ever!

Det här är alltså min första blogg så vi får se hur de kommer att gå ;)

Idag var det först k-skolan med dom söta ungarna :) de va ja Mim å Cassi som va där. När dom hade slutat sölade ja av isen för att få mindre träningstid, gud va ja e lat ;). Efter träningen va ja iaf tvungen att dammsuga "/ men vad gör man inte för lite pengar? Cassandra höll även på att grädda pannkakor till lunch vilket var väldigt gott.

Sen åkte ja ner till centrum för att möta Cassi :) vi gick runt å kollade lite i affärer å så, mkt trevligt. Fick lite panik i kaffe affären när ja skulle köpa lite kaffe hem då de fanns hundra sorter att välja på :S men förhoppnings vis blev de bra. När vi handlat kaffet springer man på dom sötaste kusinerna i världen Aenyi å Linda :) <3
Sen åkte vi hem till mig en stund å bara snacka.

Nu e morfar å Monica här och vi har precis ätit klart å lite senare blir det äppelpaj mums!

/ C


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0