1:a advent

Idag är det 1:a advent, julstjärnorna hänger uppe i fönstrena (nästan i alla fall) vi har inga lussebullar eller pepparkakor hemma för tillfället och det blir ingen julmarknad för min del heller för jag måste sitta hemma och plugga matte till imorn.

Min fredag

Kom hem för ett litet tag sen, hade först tänkt strunta i att ta tåget från norrviken tio över 2 men när ja kom dit märkte ja att det var det sista som gick så det var ju lite bra i alla fall och sen träffade jag ju trevligt folk på bussen också =) va hos cissi och kollade på halva the boat that rocked, NT-showen 07 och halva 17 again för innan hade jag syster och vår gudmor vart i stan och sett på teater. NT-showen idag var bra men den var bättre förra året. Nu måste jag sova för ska upp imorn och åka till ishallen och då får jag träffa miiiiim =)

Torsdag

Va i kista igår med tjejerna och såg new moon :D Guuud va bra den va! Och så mycket bättre än twilight. Idag har jag vart i skolan, Ture öppnade innegård och Nisse grät av glädje, haha sen hade det hänt något med nisses farm på farmville i k-korridoren också... Sen hade vi ingen lärare på filosofin som var första lektionen så det var mindre najs. Sen fick vi sluta tidigare på engelskan för då hade vi inte heller någon lärare så då kollade vi bara färdigt på filmen sen drog vi hem. Sen blev det ju k-skolan också och då höll jag på att frysa av mig tårna, inte så kul...
Nu ska jag läsa lite i TeNacity(nt tidningen) den e riktigt rolig... ia alla fall för dom som fattar skämten ;) och sen hoppa in i duschen =)


Den uppigande veckan e här!

Tack och lov att det är dags för Rudbecks älskade  
Den piggar liksom upp stämningen så här i höstmörkret och det är så kul när man ser naturarna och teknikarna springa runt i sina färgglada overaller. Tidningen är också roligt tidsfördriv på rasterna och på fredag blir det NT showen!
Skolan flöt på bra idag, sen åkte jag till sollentuna c och käkade middag med pappa (så himla fint det är där nu) och sen bar det iväg till skolan igen för irlands möte. Shit det är bara drygt 2 veckor kvar tills dom kommer, men det ska bli väldans skoj =)

15:37

Var precis inne på ea's blogg och hon hade lagt in en massa bilder från new moon, asså shit vad jag längtar tills onsdag då ja ska se den! Har suttit och nördat trailern ett bra tag nu så ska nog ta och återgå till engelska läxan nu...


Freedaag!!!

Hallå alla glada, här sitter jag och njuter av en sovmorgon =) Ska strax börja fixa mig för att sen kila iväg till bussen. Det är fredag idag också! Men det är det väl ingen som missat? Ha en trevlig fredag alla människor!


bra närvaro i år...
men så här spenderas matte lektionerna...


dom blir lite roligare på julias miniräknare...
och på organisation och ledarskapen sitter vi bara vid datan, så där blir det heller inte mycket gjort...
kanske borde börja göra något vettigt på lektionerna...


-

 Torsdag och skola idag. Sen skulle ja vacinera mig mot svinis men vaccinet var slut så det blev inget. K-skolan för nån timme sen också och självklart dök cassi inte upp, är man förvånad? NEJ! Inte för att jag har nåt emot att vara själv med madde det är bara lite segt att behöva sitta och vara social med dom små innan och efter. Skönt också att man inte behöver plågas med märke 1, nu har vi faktiskt gått över till märke 2... några i alla fall :P Nu ska jag ta och röra mig mot tvn


en bild på den lilla förädaren...


-

BAJS PÅ COMVIQ!

Grattis morfar

Kom hem för ungefär 30 min sen. Nu ska jag hjälpa till med maten och sen ska vi ta och åka iväg till morfar som fyller år idag. Blir väl tårta eller nåt annat gott och lite bus med kusinerna.

Måndag

Måndag, period 2 och blå tröja i skolan. Var ju meningen att så många som möjligt skulle ha blå tröja idag som  jag sa tidigare, var ju faktiskt en riktigt  kul ideé´ävem fast det inte var överdrivet många som hade det. Nytt schema var det ju också, ingen större skilnad bara lite nya kurser så det blir bara att skaffa sig nån rolig kompis på filosofin och organisation & ledarskapen så blir allt bra ;) Var faktiskt rätt skönt idag eftersom man inte gjorde mycket på lektionerna =) Nu ska jag hoppa in i duchen och sen sätta mig och kolla på nörden chuck :P


CEFCEM

Kom precis hem från en rolig kväll på stan med tjejerna =) Så jädra segt att man inte är 18, men det blir alltid nåt kul som man hittar på :P Får väl se om man orkar lägga ut lite bilder senare...

16:11

Ska dra till bussen om mindre än en timme, och här sitter jag framför datan/tv:n i mjukis kläder. Borde börja gå och fixa lite grejjer men orkar inte... Ha en trevlig lördag kväll alla människor =)

Fredag 13

Sista dan i period 1 idag, det var en chill dag (utom matten) lyssnade bara på redovisningar på engelskan, hade fika på retoriken och betygsnack (jag fick MVG :D) och på företagsekonomin hade vi typ ingen lektion :P På måndag blir det ju då period 2 och det "firas" med att alla ska ha blåa kläder på sig i skolan, haha vi får väl se hur det blir med det ;)
Vad händer ikväll då? Idol kanske? Aja vi får se vad som händer, tacopaj blir det iaf till middag =)

12 november

Torsdag idag, hade ett tal och en redovisning i skolan de gick skit bra =) Käkade på bk till lunch och nu ska fixa lite korv med bröd, måste käka lite innan ishallen ;)

Någon som ska kolla på premiären av glee ikväll? Det ska i alla fall jag göra, verkar sjukt kul ju!


Tisdag

Va sjukt nära på att få sovmorgon idag, men duktig som jag är åkte jag ia alla fall till skolan och gjorde det muntliga provet i spanska. Det gick åt helvete för mig och det var ju inte bättre att bella och pillan var jätte duktiga. Resten av dagen flöt på som vanligt.
Förresten en sak som jag tänkt på är att jätte många går runt i sammets leggingsarna och tröjer från gina. Visst det är lite coolt men jag skulle aldrig kunna sätta på mig ett par, för många flashbacks från konståkningens hemska klädval ;)


Nu ska jag ta och sova!

Idag var det farsdag dåra, och som alltid var släkten här på eftermiddagen/kvällen och käkade lite våfflor och så. En helt okej söndag faktiskt. Den här helgen har jag varit så sjukt trött att det inte är sant, så har mest legat vid tv:n suttit vid datan och kollat lite film. Nu ska jag ta och sova, skola imorn ju... 

Lilla lyxfällan


23:53

Efter att inte har sovit mycket alls på hela veckan, så körde jag på fredags mys ikväll med chips och dipp framför idol. Funderar på om jag ska orka kolla på film nu eller inte...

En regnig torsdag

Wohooo!! Nu är allt jobbigt över för den här veckan =) Så nu är det bara 2 redovisningar och 1 tal kvar nästa vecka och sen är det periodbyte= nytt schema.

Torsdag idag då vilket betydde scrubs på lunchen ;) Om någon timme ska jag åka till ishallen =) (hoppas bara det inte regnar in som det gör ibland) och sen klockan 9 ska jag sätta mig i soffan och kolla på EMA 2009.

18:34

Idag är det måndag igen, lovet är över och det är tillbaka till verkligheten igen. Jag har sjukt mycket i skolan den här veckan så jag vet inte hur jag ska hinna med allt...

Halloween

Var i gävle som vanligt, fixade ljus och sånt till graven. Akte och shoppade i valbo köpcentrum tog en tur inne på ikea och sen åkte vi tillbaka till gävle och käkade på favoritresturangen =) Sen blev det skräckfilm när vi kom hem och nu har jag fastnat framför scream awards 2009.

RSS 2.0