Söndag och 1:a advent

Idag var jag och cassi med på skrinna skridskoskola för att få över fler ungar till k-skolan. Det var iaf riktigt kul för deras tränare var roliga och dom lekte mest på isen :) Sen var vi med på vuxentimmen också och bara åkte runt och gjorde massa skoj, alltså sånt man brukade göra innan prisutdelningen på tävlingarna och lite annat skoj. Det värsta var väl att vi var tvungna att ha hjälmar på oss. Sen gick vi till centrum där vi käkade på subway.

När vi sen kom hem strax innan två var det bara att snabbt byta om och sen åka hem till mormor och käka tårta, hon fyller nämligen år idag så grattis till henne. efter ett tag gick jag Cassandra och kusinerna hem till dom, men när vi sen skulle gå tillbaka blev Linda jätte ledsen för att hon ville vara kvar. Hon är bara sju år så hon får liksom inte vara hemma själv så vi tvingade på henne kläderna och bar ut henne på gården, sen årka vi inte längre. Hon satte sig på nån bänk och surade eller nåt. Åkte hem strax innan sex och åt middag vid halv åtta.

                    

LWE-08

Här är då min mentorsgrupp och halva klassen


Och här är den andra halvan

W710i

Har nu fått tillbaka min mobil efter ungefär en månad, för er som inte vet har jag skickat in den på lagning. Men den var tydligen så trasig att det inte var någon mening att laga den så jag fick en ny istället. Fast en grå för den lila finns tydligen inte längre "/ Tycker den grå är jätte ful och nu vill jag ha en ny mer än vad jag ville förut. Har även tappat bort minneskortet där allt fanns så har ingenting nu hehe..... Ska väl ta och leta fram det ;)

20:47

Känner mig sämre än vad jag gjorde igår så ska ta en mysig hemmakväll idag. Nu är det idol och sen pirates of the carabbien... det blir nog bra det.

Ring och rösta på Robin: 099 414 04

Skolkatalogen

Juste, idag när jag kom hem låg den efterlängtade skolkatalogen på köksbordet och bara väntade på mig.

NT- Showen

Idag var det NT- showen vilket betydde att de flesta lektionerna var inställda :) Hade bara historia på morgonen som vi kom försent till för att tågen strulade, hade sen hål och bild i typ en kvart :S
Sen var det dags att gå till aulan och NT-showen! Alla tvåor och treor tyckte den var sämst eftersom dom inte får göra nånting längre sen aftonbladet var där och skrev om den för några år sedan, men jag tyckte den var jätte rolig! Kanske för att jag inte hadenågot att gämföra med. Den skulle ha slutat klockan 16 men höll på till kvart tjugo över istället. Åkte hem och träffade Sandra på tåget, det var kul att träffa henne igen :)

Om ett tag ska jag och Cassandra börja laga mat, vi ska käka tacos idag.

17:09

Det var ganska skönt i skolan idag, började 12:40 och slutade 14:50 :) Men var typ död på spanskan och konstigt nog piggnade jag till på historian. Åkte hem med Emilia, Nickie och Therese det var trevligt. Nu sittar jag och försöker plugga till idrotts provet vi har på måndag. De är typ fyra tjocka häften! :O Får väl se hur det går med det, blir ingen träning idag iallafall. 
C-YA 

God morgon

Idag börjar jag inte förrän 12:40 vilket är väldigt skönt, och ute håller snön på att smälta bort vilket betyder slask. Ush på det! Igår kväll fick jag jätte ont i halsen och det gör fortfarande lika ont, men har bara två lektioner idag så ska ta och pallra iväg till skolan lite senare, det är inte så jobbiga lektioner så jag ska nog överleva.

Hihi

Hihi har nu bytt data för att den förra va jävligt seg... va väl inge mer och det här inlägget hade jag ju lika gärna kunnat strunta i :P

Håltimme

Står i datasalen nu och har håltimme till 2 nångång. Och de finns verkligen ingenting att göra! Måste komma på nåt man kan göra såhär på tisdagar några veckor framåt... aja skriver mer senare

Måndag & snöstorm

Imorse när jag vaknade var det snöstorm ute! Blev försenad till bussen och höll på att halka, men jag han iaf fram i tid. Hade bild första lektionen som gick riktigt fort, kändes inte alls som två timmar. Hade sen hål + lunch. Sen var det spanska och vi hade mittkursprov igen hörförståelse. Grymt svårt och jag fattade i stort sätt ingenting. På engelskan hade vi vikarie som stack på en gång som dom flesta andra också. Emilia står och tilttar ut genom fönstret och säger att det snöar och då säger Felix nä det ärr bara en inbillning, oj shit då har jag inbillat mig att det har snöat i två dygn xD På idrotten skulle vi vara i gymmet men bara halvklass, skönt att jag hade idag för nu får jag sov,orgon resten av veckan :)

Idag är det även en månad kvar till julafton :)



Plugg, Pizza och Snö

Ja nu sitter jag här och håller på med ett engelska projekt som ska vara klart imorgon, och jag har gjort ungefär hälften. Nu har Cassandra precis gått upp till abbes för att köpa pizza till oss :) de va snällt av henne.
Kollade på familjen Robinson imorse, nu snöar det och det hör inlägget var lite onödigt ;)


Kuul lördag

Har precis käkat färdigt, kalvstek med bakadpotatis och gräddsås jätte gott! Vi kom även fram till att pappa inte kan böja på knäna och samtidigt ha rak rygg haha väldigt kul var det :D men fråga inte hur vi kom fram till det.

Jag har inga planer för resten av kvällen "/ det är bara att ringa om du har lust att hitta på nåt. Annars blir det hemma kväll med familjen... kuuul lördag....

Snö

Det tog ungefär en timme att städa garderoben, kom även på att jag har mäst kläder men minst garderob! Ska försöka tvinga med mami till IKEA imorron och köpa en byrå :) Jag måste även städa mitt skrivbord men det får bli en annan gång.

Det har kommit sjukt mkt snö idag, och jag tycker det är så jävla mysigt. Så här såg det ut hemma hos mig.


Lördag

På träning idag var det bara jag och Frida eftersom alla andra är i älta på tävling. Men det gick i allafall bra så det var inte så hemskt som jag trodde det skulle bli.

Nu har jag precis ätit lite lunch det blev toast och potatisbullar. Och idag SKA jag städa mitt rum! Önska mig lycka till ;)

I deras jävla kattliv!

Har vart hemma lite mer än en timme sedan, och har bara suttit vid tv:n och datan fast jag borde ha börjat fixa med mitt rum. Fixar antingen det ikväll eller imorn.

På historian idag kom vi fram till att våran vikarie är väldigt förtjust i att slå i borden... Varje gång när han blir lite små arg slår han till i bordet så alla hoppar till. Sen började han snacka om grottmänniskor eller något och förklara hur dom mosade nånting :S Ochh då började han slå igen, snacka om att man satt på helspänn för att va berädd när han skulle göra de nästa gång ;) Efteråt funderade vi på om han höll på så där hemma också, alltså om han skulle ha värsta gropen i matbordet. Igår snacka han även nåt om att människor har utvecklat sina hjärnor men inte katter och att dom gör precis lika dant nu som för typ 1000 år sen. Så han slutade det med att säga "i deras jävla kattliv!" Haha de va skit kul! Kanske bblev lite oklart här men... Sen var det spanska och vi hade mittkurs prov. Det gick väl inte sådär jätte bra men men. Hade bild sista lektionen så det var skönt :)


Haha rynkan ;) ni som vet ni vet

God morgon

Har städning och sovmorgon idag igen, och det är en kombination som jag inte gillar! Gick upp en timme tidigare för att hinna med så mycket som möjligt innan hon kom. Nu har jag precis röjt upp i mitt rum, dvs slängt upp alla grejer på sängen som kläder och annat. Ska försöka ta hand om det sen när jag kommer hem, önska mig lycka till ;) Ska om ett tag börja traska iväg mot bussen. Ha en trevlig fredag!

Hat dag!

Imorse var tåget över en timme försenat på grund av elfel -.- Det skulle ha gått 7:43 men gick inte förren 8:47 och självklart var mami inte på kontoret så hon junde ju inte skjutsa, kom cirka en timme försent men det gjorde inte så mycket. Vi skulle bara jobba med projekten men ja orkade inte så satt och lekte lite istället ;) Sen hade vi levnadslära det var faktiskt ganska kul, sen var det lunch och hål till 14:10 då vi hade historia i två timmar som var hur seg som helst och vi gjorde ingenting. Tyckte hela dagen var meningslös och önskar jag hade stannat hemma istället. 
Hoppas ni har haft en bättre dag än mig :) 

trååk

E i skolan nu, hr haft hål sen typ hakv 12 och börjar inte fören 14:10 :O har typ bara stått vid datan och gått runt och snackat med folk. Är less på skolan och vill bara hem och det blir ju inte bättre att jag har historia i två timmar sen...


GRATTIS!

Till mofar som fyller år idag :) Har dock ingen aning om hur mkt :S Var inte så jätte kul igår kväll då jag och min syster var tvunhna att sitta vid barnbordet med våra kusiner, den äldsta e liksom 11 år så de va inte direkt kul. Personalen hade dessurom räknat fel så det fanns inte tillräckligt med platser så vi 5 (jag, cassandra och kusineerna) fick ett eget bord där man fick sitta och glo ut genom fönstret för att alla skulle få plats -.- Men det var iallafall gott.

Idag började då nya perioden och dan började med bild i två timmar, de va skönt. Sen när vi skulle hem ska alla med samma buss som vanligt, men jag kom me i allafall. Men sen när vi ska åka kan inte busschaffören stänga dörrarna fast det brukar vara mer proppat än vad det var :S Enligt mig var han helt knäpp, men när några efter ett tag går av bussen för att ta nästa och så att vi skulle kunna åka kommer massa ungar från skolan brevid och hoppar på bussen så då börjar allt om från början igen, vi stod där minst i 10 minuter innan vi åkte, kul......

gris

Ska snart åka iväg till nån kina resturang där vi ska käka middag med släkten för morfar fyller år i morgon så då ska vi fira honom lite. Det blir förhoppnings vis ganska kul, mmåste gå och fixa mig nu, de e nog inte så populärt om jag kommer i mjukisbyxor -.-

Det snöar!

Ja nu snöar det och det ser så himla fint ut :) Var länge sen sist nu ;)
Igår var jag då i kista med Cassi det var kul, vi käkade kebab till middag och sen såg vi låt den rätte komma in. Filmen var väl sådär seg rätt igenom men endå rolig fast det inte var meningen men den var helt okej trevligt var det i allafall.

hehe

Först var det k-skolan och sen träning med fys efter -.- men det var skönt efteråt. Sen när ja kom hem käkade jag lite för att sen börja damsuga hela huset "/
Nu ska jag snart börja fixa mig för att träffa Cassi sen ska vi åka till kista där vi ska käka och kolla på bio :) vi ska se låt den rätte komma in. Hoppas den är bra. Hoppas att ni också får en trevlig lördagskväll :)


haha skit gammal bild XD

längtar :)

Nu är det en månad kvar tills jag åker till Costa Rica :) Längtar som fan!


freeeeedaaaaaaaaaaaaag!

Idag ver det sista dan på den här perioden och det är väldigt skönt, för nu försvinner alla jobbiga lektioner :)
På svenskan idag hade jag hu då mitt tal och det gick väl helt okej, kunde ha vart bättre om jag förberätt mig. Sen flöt dagen på som vanligt förutom att vi fikade på matten, fast det va bara Amanda och Karin som hade med sig men trevligt var det a allafall!

Nu e bara frågan vad ja ska göra ikväll, antingen blir de lokalfest i edsberg eller idol...


AJ!

Slutade två timmar tidigare än vanligt idag bara för att vi inte hade någon svenska idag :) Sen efter skolan skulle vi åka och ta sprutor till semestern, jag hatar sprutor, och nu har jag värsta ont i armen! Sen åkte vi till donken och käkade middag :) Och snart ska jag åka till ishallen... 


onsdag

Har precis käkat middag, kyckling med potatis sallad var det :) Och nu sitter jag här och försöker få mitt tal färdigt, jag fattar inte ett skit av det jag skriver om så det kommer typ gå åt helvete med det "/  men så e det..
Nästa vecka byter vi i allafall schema och då försvinner alla jobbiga lektioner så det ska bli skönt! :)

chill dag

Chill dag idag :) hade disskusion på engelskan om boken vi läst, hade sen teori på idrotten då ja typ sov ^^ sen slutade jag och då va klockan ungefär halv 12 :) åkte till centrum för att köpa godis till Cassandra för 50 spänn! :O Emilia följde öckså med så vi kökade på subway också :)
Nu ska jag försöka förbereda mitt tal till på fredag "/

boooring!

ALLA  TJEJER GÖR DET HÄR TESTET !!
för du vill väl aldrig stå utan kärleken.. ?

OM JUST DIG
FULLSTÄNDIGT NAMN: Caroline Alexandra Sofie Elbra
FÖDD : 14 augusti
BOR: väsby
SMEKNAMN :  carro
FAMILJ : Mamma, Pappa, Syster
INTRESSEN : konståkning och vänner
SKOLA : Rudbeck

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..
SAKNAT NÅGON :
 ja
ÅNGRAT NÅGOT:  ja
LJUGIT :  tror inte det
SVIKIT NÅGON: Inte vad jag vet
GRÅTIT : Nej
SKRATTAT : JAA!
VARIT SJUK : Nej
VARIT UTOMLANDS : Nej, men ska snart :)
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN :  Nej

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA : Nej
SKRATTAR DU OFTA : Självklart
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Glad
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Ganska bra
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Nej
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Ja

KÄRLEK!

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Nej
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Inte så jätte
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Ja
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Vet inte riktigt
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Gillar någon i allafall
OM JA, VEM: Vill inte berätta
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD : hm, ingen skulle jag tro
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: mm
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Inte än
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU: Snälla, kreativa och omtänksamma
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Båda
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Lång
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Brunett

UTSEENDET PÅ DIG
BRUNETT ELLER BLONDIN: Blondin
ÖGON FÄRG:  Blågröna
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Långt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Det händer
ELLER TVÄRTOM? Kanske,
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Många
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Ibland
SMINKAR DU DIG: Japp
VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN ? Inte jämnt


farsdag

Idag är det då farsdag, så grattis pappa! :) han är sjuk så hoppas att han blir bättre snart. Om några timmar kommer släkten och då ska vi äta våfflor :) Men innan dom kommer ska jag försöka skriva klart min svenska uppsats.


fjällen i sommras

wiieee :D

Har sovmorgon idag och börjar inte förren 12:40 :) Men vi har städning idag så jag var tvungen att gå upp klockan 8 när hon kom "/ 
Men nu har jag fått lite läxor gjorda så det kanske bara var bra? ska fortsätta plugga lite nu


hata

Nu är det så att jag har damp på min mobil! Den bara  stängs av hela tiden utan att jag gör något :O Tror att det är batteriet som det är fel på. Just nu funderar jag iaf att köpa en ny...

saft & muffins :)

I skolan bjöd våran lärare oss på fika idag, det var saft och choklad muffins :) mums! Det var faktiskt rätt så kul på spanskan idag, men fick även reda på att vi egentligen inte skulle haft nån lektion "/
På tåget på vägen hem blev ja riktigt sugen på kladdkaka, så jag bakade en närr ja kom hem :)

palla...

Jag orkar verkligen åka till skolan idag, har liksom bara en lektion idag på 50 minuter. Så det tar längre tid att åka dit och hem än jag är där "/

Ost rockar!

Skolan idag flöt på som vanligt, sen på vägen hem messade jag lite med cassi och mitt i alltihop frågar cassandra om jag vill ha toast. Och självklart ville jag det :) så då frågar hon om jag bara skulle ha ost och jag svarade självklart. En stund efter svarar cassi och ja trodde det var cassandra så utan att tänka svarade jag som om det hade vart cassandra ;) så för cassi blev det ungefär så här:

Jag: Vad har hänt hemma hos dig? :O Det är säkert din tunga som har svullnat upp så du inte kan andas ;)
cassi: Va? :S
jag: Att det är självklart att jag bara ska ha ost
cassi: Aha...
jag: Ost rockar!
 Sen hände det lite mer som inte är lika intressant för er att läsa (om det där nu var det ;))


skola...

Då var lovet över och skolan börjat igen... längtar redan till jul lovet då jag ska åka till costa rica :):):)

Gävle

Idag har jag varit i Gävle, vi fixade lite med graven tände ljus å sådär. När vi fixat till det på kyrkogården gick vi runt lite på stan å käkade sen lunch på donken. Efteråt åkte vi till Strömsbro för att hälsa på Åke och Maud, hemma hos dom var det massa folk. De var Malin och Emma med sina söta ungar Alexander och Ceasar :) Jenny var också där, så det var bara Sara och Vincent som saknades men det hade ju nästan vart för bra om dom också hade vart där :P Runt fem tiden åkte vi från dom för att först ta en sväng till kyrkogården för att se alla tända ljus i mörkret, tycker faktiskt att det är fint och rätt mysigt att gå runt då. Sen åkte vi till våran favorit resturang Church street saloon, jag blir iaf glad när man kommer dit för att äta :) Idag var det exakt ett år sedan vi var där sist så det kanske blir en tradition att äta där den här dan? Kan ju alltid hoppas på det ;)

                                     1   2   3

                                                                
                                                                                          maten jag käkade :)

1. graven
2. Ceasar
3. Ceasar utklädd till elefant :)

När vi kom hem kollade jag på when a stranger calls, den var jätte bra och jätte läskig. Vågade inte kolla själv så ja tvingade syrran att sitta i vardagsrummet med mig ;)


RSS 2.0