OMG! OMG! OMG!

Fick samtal från sts idag på lunchen. Jag ska bo i crestline i kalifornien nästa år!
Hur awesome blir inte det?!!!! :D

Om någon bara hade stått redo med silvertejp vid islandsvulkanen

Jag har gått med i alldeles för många och onödiga facebook grupper på sistonde. Nu ska jag kolla lite på det ljuva havslivet (det är faktiskt kul) och sen fundera på att sova :)


Det var en bra dag

Idag var jag ledig och det var skönt. Hade utvecklingssamtal och sen åkte jag till stan med frida, cissi, elin och linnea, kul kul :)


Drömmer mig bort

Jag borde ta och sova nu, men jag är inte trött. Tittade på the notebook tidigare med syster, bra film det. Har kollat in en massa usa bloggar idag och längtar så galet mycket efter att få reda på vart någonstans jag ska bo. Alla verkar ju ha det super så det får ju än att bara längta ännu mer. Det är möte om lite mer än en månad så hoppas jag har fått familj tills dess. Upptäckte nyss att clara uppdaterat sin blogg också, det var på tiden :) Längtar verkligen så sjukt mycket tills jag är där på andra sidan atlanten och har the best time of my life. Borde fundera på att stänga ner här nu. Har mycket som jag ska hinna med imorn och det funkar inte om jag ska sitta och drömma mig bort ännu mer ;)


I'm sick :(

Här sitter jag och tycker synd om mig själv. Är förskyld, hostar sönder, knarkar halstabletter, lyssnar på musik och kollar på irlands bilder.
Här är några av Róisíns bilder :P 

  
   
  

Idag var även kusinerna och lite annat folk här på påskmiddag, trevligt trevligt :)


lite igår, lite idag, lite Irland

Kom hem igår vi 5. käkade middag, slappade, kollade på upp och sen sov jag. Idag var jag och syster och kollade på stockholm ice, det var kul och man träffade massa folk :) Nu sitter jag och snackar med Caitríona och det är najs. För dem som vill veta var det grymt kul på Irland, och nu är man i stort sett död men det var det värt! :D




RSS 2.0