regn, regn, regn

Idag har det regnat hela dan, nt kul. Åkte in till stan vid 12 med mamma å Cassandra, gick runt lite å köpte en kofta på salt och en present till Malin. Sen käkade vi lite på donken å när vi kommer ut därifrån har det börjat regna. Vi gick från hötorget till birgerjarls gatan 104 där skating ligger för ja behövde nya tränings tights, regnade hela vägen dit. Tog sedan tunnelbanan till Högdalen för att möta upp malin å fika i regnet. Sen var det dags för att spela bowling som jag inte har gjort på år och dar. Då kom även Zlatko dit med Alexander :) även Andrej kom lite senare. Spelade i ungefär en timme åkte sen hem till dom fär stt äta middag.

När vi väntar på at maten ska bli färdig kommer Sahsha hem och han hade vurpat med cyckeln på väg hem från jobbet. Bromsarna hade slutat fungera i nån backe så han hade kört rakt in i ett cykelställ och hela överarmen hade svullnat upp. Så han och Zlatko åkte iväg till sjukhuset för att kolla så att allt såg bra ut.

Vi började äta och det blev morots soppa med chorizo chips till förrätt sen lasagne och det skulle ha blivit äppelpaj till efterätt men den skulle Zlatko ha gjort men han hann inte innan dom åkte iväg och vi orkade inte göra den så det fick bli glass istället. Och allt va jätte gott :)

Både jag och Malin fick en försenad födelsedagspresent, hon fick en vatten karaff och jag lite grejer från the body shop :) hon fyller år i februari å jag i augusti, men bättre sent en aldrig ;)

Strax efter 9 började vi gå mot älvsjö för att ta tåget hem, rägnande fortfarande skit mycket så ja kände mig som en dränkt åsna när vi kom fram ;) Men det var iaf en jätte trevlig dag, och måste få se Alexander snart igen han va jätte söt! Ska lägga upp nåra bilder imorn tror ja, orkar inte göra det nu.

natti natti :)

Kommentarer
Postat av: Saga

vad e det för ipod?

2008-10-31 @ 10:17:09
Postat av: caroline

den nya ipod nano :)

2008-10-31 @ 14:23:38
URL: http://carolinelbra.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken färg?

2008-10-31 @ 18:27:48
Postat av: caroline

lila :) den e jätte fin!

2008-10-31 @ 20:21:13
URL: http://carolinelbra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0